AVA KARABATIĆ: Volim seks koji traje satima (VIDEO)

- Nije ti kod mene to samo fizikalija, ne fizički izgled! Kod mene nema seksa ako nema neke hemije, vibracije! - rekla je starleta u emisiju hrvatskog radija "Totalni FM"

  • 1

Hrvatska starleta Ava Karabatić gostovala na tamošnjem radiju "Totalni FM". Njen domaćin, voditelj Saša Ložar, postavio je bivšoj učesnici "Survajvera" u rubrici "Tajni gost" nekoliko provokativnih pitanja.

Prvo pitanje bilo je vezano za aktuelni skandal koji potresa rukometnu Francusku, gde je, između ostalog, priveden rukometaš Monpeljea Nikola Karabatić zbog nameštanja utakmica. Voditelja je interesovala da li bi se Ava isto upustila u kriminal i time rizikovala svoju slobodu.

Karabatićeva, koja je upućena u slučaj, odgovorila je kao iz topa:

- Kriva je devojka od Nikolinog brata. Jer Nikola nema devojku! Sama sam sebi najvažnija i na prvo mesto sam sebe stavila, tako da nije lepo ništa žrtvovati zbog ljubavi! Žrtvovala bi neke normalne stvari i pozitivne stvari, ali nešto takvo ne bi - rekla je Ava.

Jedno od pitanja je bilo vezano za seks. Naime, britanski pevač Sting, koji danas slavi 61. rođendan, svojvremeno je izjavio da uživa u tantričkom seksu koji traje i po 7-8 sati. Na pitanje šta misli o tome, Ava je prvo istakla da je ista poput nekadašnjeg frontmena grupe "Polis", da je kontroverzna osoba koja je uz porodicu, ali i da uživa u seksu koji traje "satima i satima".

Pošto je aktuelna utakmica između dva Dinama, Kijeva i Zagreba, Sašu Ložara je interesovalo s kojim igračem bi uživala u višečasovnom seksu, sa Samirom ili sa Nikom Kranjčarom, a starleta je odgovorila:

- Imam nekog drugog u vidu! Nije ti kod mene to samo fizikalija, ne fizički izgled! Kod mene nema seksa ako nema neke hemije, vibracije! Znam i jednog i drugog kao vrhunske sporiste. Prvo bi ih trebala upoznati - zaključila je Ava.

Pogledajte prilog "Totalnog FM"-a sa Avom Karabatić.

(Telegraf.rs/24sata.hr)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • N.M.

    3. oktobar 2012 | 12:53

    Sting je tada rekao da mu seks toliko traje jer pet sati priprema za seks, pet minuta seks a tri sata posle toga spava. Čovek se našalio a šabani ga nisu ni pročitali.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA