GLAMUROZNO: Misice se pokazale u punom svetlu, a sad - finale! (FOTO)

U opuštenom i veselom ambijentu zvanično su predstavljene 24 lepotice, koje će se boriti sa titulu najlepše Srpkinje.

  • 0

Ostala su još samo četiri dana kada će Srbija dobiti novu Miss, ovog puta za 2012. godinu. Tom prilikom, u hotelu "I life Design" priređena je koktel zabava, na kojoj su i zvanično predstavljene lepotice, koje će se boriti za titulu najlepše Srpkinje.

Prisutne goste najpre je pozdravila vlasnica kompanije "Miss Yu" Vesna Da Vinča, koja je predstavila 24 lepotice, članove žirija, predvođenim Njegovog Ekselencijom ambasadorom Brazila Alešandreom Ador Netom, vojnim analitičarem Miroslavom Lazanskim i poznatim novinarom i TV licem Aleksandrom Saletom Jovanovićem. Svi do jednog složili su se u tome da su devojke prelepe i da ih očekuje perspektivna budućnost.

Koktel zabava u čast izbora za "Miss Srbije" okupila je mnogobrojne poznate ličnosti koje su podržale ovu glamuroznu manifestaciju. Pored već spomenutih zvanica, na prijemu su bili nekadašnja "Zvezda Granda" Nemanja Stevanović ( koji će takođe biti deo žirija), pevačica Jellena, zvanično najbolja rukometašica svih vremena Svetlana Ceca Kitić, Saša Plećević - Dr. Feelgood, aktuelna Miss Srbije Bojana Lečić i mnogi drugi.

Da podsetimo, ove 24 lepotice intenzivno su se pripremale u grčkom letovalištu Porto Karas, gde su svakodnevno imale razne vrste fizičkih i edukativnih vežbi, kao i snimanja.

Finalni izbor za Miss Srbije 2012. godine održaće se u nedelju, 7. oktobra, sa početkom u 21 čas, a direktan televizijski prenos obezbeđen je na televiziji "Pink". Pobednica manifestacije predstavljaće našu zemlju na izboru za "Miss sveta" 2013. godine, a osim toga, dobiće stipendiju za školovanje, kao i brojne nagrade sponzora.

Takođe, posetioci portala Telegraf.rs imaju mogućnost da glasaju za "Miss Internet Srbije". U konkurenciji su već spomenute 24 lepotice, koje će konkurisati za najlepšu devojku u Srbiji za ovu godinu.

Fotografije i informacije sve 24 takmičarke su predstavljene na specijalno dizajniraniranom delu našeg portala. Glasanje će biti maksimalno pojednostavljeno – dovoljno je da “lajkujete” devojku koja je na vas ostavila najbolji utisak. Lepotica sa najviše lajkova postaće – "Miss Internet Srbije".

Pobednica izbora za Miss Interneta biće svečano proglašena na velikom finalnom izboru za "Miss Srbije" 2012.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA