Zorica Marković: Alka Vuica liči na transvestita!

''Alka je sarme nazvala srpskim dronjcima, a verujem da se u tom dronjku davi sto posto,'' rekla je Zorica

  • 0

Nakon što su Alka Vuica i njen partner Ivica u rijalitiju ''Parovi'' rekli kako im pevačica Zorica Marković liči na Bokija 13, pa su onda pomislili kako je Zorica neka novinarka koja se šunja po kući, poznata pevačica je za list ''Alo'' otkrila šta je alka pričala pre nego što je počeo program uživo.

- Meni je čast i zadovoljstvo što su me poredili sa Bokijem 13 i novinarima. Boki je jedan inteligentan momak i za Alku i onog njenog smisao lepote kulture. Ona je žena koja liči na transvestita. Pre ulaska u prostoriju gde su bile kamere, ona je videla da se na jednom šporetu kuvaju sarme i rekla je: ''Srbi još kuvaju sarme? To je srpski dronjak. A verujem da se davi u tom dronjku sto posto - rekla je Zorica za ''Alo'' i dodala da pevačica baš ne može da se podiči svojim partnerom.

- Onaj njen je takav akrep da je to strašno! Ja nisam nacionalista, ali kada bi neku našu pevačicu pozvali u rijaliti kod njih?! Nikad! A ona se ovde nešto folira - zaključila je Zorica Marković.

 

(telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA