Zgodna sutkinja neće da komentariše Savića!

Sutkinja koju je glumac juče "zavodnički" odmeravao u Palati pravde kaže da apsolutno nema bilo kakav komentar na glumčevo ponašanje

  • 3

Jučerašnje suđenje glumcu Viktoru Saviću, iako odloženo za 12. decembar, izazvalo je veliku pažnju medija, čemu je doprineo i Lazić koji je sutkinju Ivanu Ramić, dok je ulazila u Palatu pravde, "pošteno" odmerio od glave do pete smešeći se šmekerski.

Ivana Ramić za Telegraf kaže da ne želi da komentariše Savićevo ponašanje.

- Apsolutno nemam bilo kakav komentar. Uostalom, bilo bi zaista neumesno da ja komentarišem te priče - šturo je odgovorila Ramićeva.

Izgleda da Saviću ne smeta što je od atraktivne sutkinje već dobio opomenu u sudnici, i to na prvom ročištu koje je održano u maju. Naime, dok je Ramićeva sa Savićevim advokatom dogovarala datum narednog ročišta, glumac je na optuženičkoj klupi sedeo čitajući poruke na mobilnom telefonu, a onda je iznenada prasnuo u smeh.

- Izdržite, za dve sekunde izlazite iz sudnice, pa onda možete da smejete koliko hoćete - upozorila je Savića na ponašanje Ivana Ramić, posle čega se on primirio.

Pokušali smo da dobijemo komentar i od Viktora Savića, ali on se nije javljao na telefon, što i ne čudi, budući da je juče novinarima okupljenim ispred Palate pravde rekao da "neće da priča za medije jer novinari pišu svašta".

(A. N.)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dex

    5. oktobar 2012 | 20:26

    Je...ač presretač,rebnite mangupa gospođo,MUŠKI,pa nek se češe po toj uobraženoj a praznoj glavi!!!

  • j

    6. oktobar 2012 | 00:54

    dobro kad je sutkinja,a ne sudinica ili sudija kako je i najpravilnije...strasno ko je sve danas novinar

  • najprovokator

    5. oktobar 2012 | 16:55

    a kojoj ženi ne imponuju osmesi,pogledi itd...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA