RTL DEMANTOVAO: Ne želimo "Grand šou" i ne pregovaramo sa Sašom Popovićem!

Portparolka hrvatske TV stanice tvrdi nema niti će biti bilo kakvih pregovora sa "Grand produkcijom" oko prikazivanja njihovih emisija u Hrvatskoj

  • 0

Najava da bi uskoro na hrvatskom RTL-u moglo da počne prikazivanje neke od emisija "Grand produkcije", kao i da je juče trebalo da počnu završni pregovori između Saše Popovića, suvlasnika "Granda" i direktora RTL, uzburkala je javnost u Hrvatskoj, a RTL je brže-bolje demantovao te vesti, uz tvrdnju da nema bilo kakvih pregovora sa Popovićem, kao i da oni ne žele "Grand šou" u svom programu.

- Svi navodi srpskih medija su neistiniti, RTL ne pregovara, niti ima nameru da pregovara sa produkcijom "Grand" radi prikazivanja "Grand šoua" u svom programu – izjavila je portparolka RTL-a Nataša Roksandić za "Večernji list", koji je svoj tekst slavodobitno zaključio rečima da to definitivno znači da hrvatski gledaoci "ipak neće gledati nastupe Cece, Miroslava Ilića i drugih srpskih pevača".

Ako zanemarimo činjenicu da se ni Ceca ni Miroslav Ilić uopšte ne pojavljuju u "Grand šouu", ostaje činjenica da, kao što je Telegraf već objavio, Hrvati žele da na svom programu u početku imaju jednu “Grand” emisiju, ali da još nije precizirano da li bi ona bila nalik formatima “Grand šoua” ili “Zvezda Granda”.

(Telegraf.rs / izvor: Večernji list / Foto: M. Todorović)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA