POTVRĐENO PISANJE TELEGRAFA: Misica Nikolina Bojić ostala bez krune!

Organizatori izbora za najlepšu Srpkinju saopštili da je Nikolina Bojić odustala od titule, jer "nije više u stanju da iznese sve ono što se u narednom periodu traži od izabrane mis Srbije". Kompanija Miss Ju počinje pregovore sa prvom pratiljom

  • 1

Aktuelna srpska misica Nikolina Bojić svojevoljno je odustala od titule, a kompanija Miss Ju počinje pregovore sa prvom pratiljom i ostalim devojkama!

U dopisu, koji je kompaniji poslao ovlašćeni advokat Bojićeve, decidirano se navodi "da Nikolina Bojić nije više u stanju da iznese sve ono što se u narednom periodu traži od izabrane Mis Srbije.

- To znači da je Nikolina Bojić „abdicirala“, odnosno samovoljno odustala od titule Miss Srbije - objasnili su iz Miss Ju.

Odgovor na to da li je najlepša Srpkinja udata za Franka Dančevića ili ne, o čemu je Telegraf.rs pisao, kompanija ipak nije dobila u dopisu advokata Bojićeve.

- Naša advokatska kancelarija će ceo slučaj procesuirati, u skladu sa obostranim interesom, uz maksimalno uvažavanje međusobno ugovornenih prava i obaveza, koje proističu iz licencnog odnosa sa "Miss World" orgnizacijom. Od ovog trenutka započijemo razgovore sa prvom pratiljom Aleksandrom Doknić, koja bi po pravilu trebalo da nasledi krunu, drugom pratiljom Anom Vrcelj i ostalim devojkama iz grupe „TOP 10“ - poručuju organizatori izbora.

Svesni, kako kažu, da u ovoj situaciji nije lako preuzeti teret krune, Miss Ju će veoma detaljno obaviti razgovore sa kandidatkinjama i njihovim roditeljima o spremnosti preuzimanja svih obaveza i odgovornosti koje ova titula podrazumeva.

- Ceremoniju i svečano proglašenje nove Miss Srbije obavićemo u nedelju 21.10. u direktnom prenosu na TV Pink - kazali su u Miss Ju.

Podsetimo, Nikolini Bojić pretila je diskvalifikacija zbog braka sa kanadskim teniserom Frenkom Dančevićem, iako je u intervjuu za naš portal ona tvrdila da "burma ne znači i brak"

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA