STANIJA: Odbila sam da učestvujem u srpskom "Plejboj" rijalitiju (VIDEO)

Srpska starleta otrkila je za Telegraf da je razlog neučestvovanja u ovom rijalitiju nagrada - odlazak kod Hju Hefnera, što je već obavila u svom životu

  • 3

Stanija Dobrojević, kao što je poznato, svoje vreme provodi u Sjedinjenim Američkim Državama, gde se rođenim bratom putuje po tamošnjim metropolama: Atlantik Sitiju, Njujorku, Čikagu... Srpska starleta otkrila je za naš portal da je odbila da učestvuje u srpskom "Plejboj" rijalitiju, i da je ponosna što je učestvovala u najekstremnijem šouu "Survajver".

-  Odbila sa da učestvujem u srpskom "Plejboj" rijalitiju u kom će učestovati devojke koje su krasile naslovnu stranu našeg izdanja u 2012. godini. Ponosna sam što me je stvorio najekstreminiji rijaliti šou "Survajver". Ponosna sam i na svoju "Plejboj" naslovnu stranu, ali me taj "Plejboj" rijaliti ne zanima, uostalom, nagrada je odlazak kod Hjua Hefnera, a tamo sam već bila - rekla je Stanija za Telegraf.

Da podsetimo, Stanija je u prvi plan naše javnosti iskočila nakon pobede za najlepšu "Plejboj" golf zečicu u Americi kada je osvojila lepu svotu novca i put u Hefnerovu vilu na finalno takmičenje za naslovnu stranu najpopularnijeg američkog muškog magazina.

Srpska starleta je tada ušla među 12 najlepših i uradila probno slikanje sa legendarnim "Plejboj" fotografom Arnijem Frejtagom.

Pogledajte video-snimak.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • nedjo

    21. oktobar 2012 | 01:06

    stanija boranija!

  • Cinta

    29. oktobar 2012 | 15:30

    dali je moguce da svaki put kad prlaistem vasu stranicu moram videti da pisete o njoj..zar nema bitnijih stvari osim njenih gacica i bradavica???

  • Sugantharaj

    31. oktobar 2012 | 07:54

    klasicna namestaljka,znali su da je ava zaullbjjena u vladu i namestili su da ona odluci pobednika.samo je pokazala da nema nimalo dostojanstva i da je obicna glupaca

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA