Nemanja Vidić dolazi na premijeru filma "Artiljero"!

Kapiten Mančester junajteda potvrdio je da će doći na premijeru filmskog ostvarenja Srđe Anđelića, koje govori o njemu i Malom, mladom navijaču Zvezde, koji pokušava da Nemanju vrati na "Marakanu"

  • 1

Nemanja Vidić, kapiten Mančester junajteda, potvrdio je dolazak na premijeru filma "Artiljero", koja je zakazana za 31. oktobar u Sava centru, što znači da će premijerno prikazivanje ostvarenja Srđe Anđelića predstavljati pravi spektakl, budući da je Vidić zapravo i glavna tema "Artiljera".

U filmu "Artiljero" glavne uloge tumače Jovan Kolarić, Nebojša Glogovac, Ana Konjović, Petar Božović, Zoran Cvijanović, Nikola Đuričko, Goran Radaković i drugi.

Glavni junak je Mali (Jovan Kolarić), vatreni navijač Crvene zvezde, koji upoznaje Anu (Ana Konjović) i otkriva joj svoj veliki plan o povratku Nemanje Vidića iz Mančestera u Zvezdu. Iako svi na početku sa podsmehom gledaju na njegovu fiks ideju, naročito njegov stariji brat Zlaja (Nebojša Glogovac), Mali ne gubi nadu, i uspeva da svoje okruženje ubedi u uspeh svog poduhvata.

Jureći za kapitenom Mančester junajteda, Mali odjednom i sam postaje heroj. Ana sve snima mobilnim telefonom i forsira srećan kraj.

(Telegraf.rs / Mondo / Foto: Filmske-radosti.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dedica

    20. oktobar 2012 | 13:57

    Zaboravili ste da pomenete naslovnu numeru koja je uradjena za ovaj film od strane Beogradske hip hop grupe V.I.P. i numera sa imenom "Artiljero"

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA