KULINARSKA PROMOCIJA: Toni Cetinski uz kajganu i palačinke predstavio novi album (FOTO)

Popularni hrvatski pevač je spremio doručak za predstavnike medija i u opuštenoj atmosferi promovisao album "Opet si pobijedila"

  • 0

Popularni hrvatski pevač Toni Cetinski je, uz doručak za predstavnike medija, koji je inače sam spremio, promovisao novi album "Opet si pobijedila", koji je objavljen pre nekoliko dana, i koji je, po Tonijevim rečima, već ubedljivo najprodavaniji u Hrvatskoj.

Cetinski je nastavio sa tradicijom da na neobičan način ugosti novinare, i od ranog jutra je sa kuvarskom kapom na glavi i keceljom, spremao kajganu i palačinke. Zatim  je išao od stola do stola i posluživao okupljene novinare. Usput je podelio nekoliko saveta o zdravoj ishrani (pijte čaj umesto kafe) i odgovarao na pitanja o novom albumu, 11. u njegovoj karijeri. Toni nije propustio ni priliku da specijalnim, zdravim doručkom, posluži svoje prijatelje Raku Marića, vlasnika producentske kuće "Mjuzik star prodakšn" i Ivana Ivanovića, voditelja TV "Prva".

Na našu konstataciju da najvatreniji fanovi često ističu kako vole da slušaju njegovu muziku dok vode ljubav, Cetinski kroz smeh odgovara:

- To je dobro, pospešujem natalitet naroda! Sličnu stvar sam čitao za pokojnog Berija Vajta, čije pesme su idealne da se čovek zaljubi ili vodi ljubav. Ako su istiniti ti komentari, to je veliki kompliment za mene.

Toni objašnjava da se poslednjih desetak godina pridržava pravila da neće snimiti nijednu pesmu koju zaista ne oseća.

- Na albumu ima mnogo pomešanih emocije, sete, ima i tuge, sreće, ljubavi... ma, ima svega - priča Cetinski za Telegraf i napominje da je donekle promenio svoju odluku da se penzioniše pre šezdesete.

- Razmišljao sam dosta o tome, naročito kada pogledam strane muzičare koji prave oproštajne turneje. Imam nekako osećaj da ja nemam pravo da kažem kada ću se oprostiti od publike, već je publika ta koja će me, ako treba, udaljiti sa scene. Kada budem video da ne privlačim pažnju muzikom već nekim drugim stvarima i da ljudi ne žele više da me vide na sceni, onda ću se lagano povući - zaključio je Toni Cetinski.

(A. Novaković/Foto: M. Todorović)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA