STANIJA: Mediji su me napravili seks-simbolom! (FOTO) (VIDEO)

Što se tiče golotinje i nagog ženskog tela, ono je oduvek bila inspiracija velikih umetnika. Pogledajte samo Gojinu "Golu Maju", kaže prsata starleta

  • 4

Stanija Dobrojević, prsata starleta koja trenutno boravi u Sjedinjenim Američkim Država,u najnovijem intervjuu odgovarala je na pitanja brojnih fanova, pa je, između ostalog, pričala i o iskustvu u rijalitiju "Survajver", slikanju za magazine "Maksim" i "Plejboj", o popularnosti i uspehu, ali i o tome kakav tip muškaraca voli.

Na pitanje da li smatra odlazak kod Hjua Hefnera uspehom, Dobrojevićeva kaže:

- Naravno da smatram svoj odlazak kod Hjua Hefnera uspehom. Slučajno se desilo da sam otišla na izbor za "Plejboj Golf" zečicu. Pobedila sam i boravila sam u vili Hjua Hefnera sedam dana. Bila sam u 12 devojaka od 300 najlepših i uradila sam promo-fotografije s legendarnim "Plejboj" fotografom Arnijem Frejtagom. To je bilo veliko iskustvo za mene, biti u Los Anđelesu, u Holivudu, prisustvovati veliki žurkama gde su bile mnoge svetske poznate ličnosti.

Stanija smatra da je upravo zbog "Survajvera" postala popularna za veoma kratko vreme.

- Čast mi je bilo da učestvujem u rijalitiju koji zahteva fizičku i psihičku spremu i disciplinu. Koliko god je moje učešće bilo skandalozno i teško, to je jedno neprocenljivo životno iskustvo.

"Plejboj" zečica kaže da su mediji "krivi" što je postala seks-simbol.

- Mediji su me napravili seks-simbolom zbog mojih nagih scena na pustom ostrvu Kostarike i mojih nagih fotografija iz "Plejboja" i "Maksima". Oduvek sam želela da se nađem na naslovnoj strani "Plejboja". Uradili smo fenomenalne umetničke fotografije. Što se tiče golotinje i nagog ženskog tela, ono je oduvek bila inspiracija velikih umetnika. Pogledajte samo Gojinu "Golu Maju", tako da i svoje fotografije smatram jednim umetničkim delom.

Starleta za prozivke na njen račun od pojedinih javnih ličnosti nema komentar:

- Kada bezrazložno napadate i ružno govorite o nekome, to više govori o vama. Toga ima dosta na našoj estradi. Nikada nisam nikog napadala, napadali su mene. Ja sam samo pokušavala da se odbranim i da odgovorim na prozivke, što mi nije trebalo.

Stanija, koja sebe ne smatra starletom, otkriva kakve tipove muškaraca preferira.

- Volim jake, moćne, snažno karakterne muškarce. Umirem za jakim muškarcem! Imala sam tri jako duge veze. To nisu fudbaleri i ostali momci s kojima su me povezivali u novinama. Držim svoj ljubavni život daleko od očiju javnosti.

Pogledajte ceo intervju Stanije Dobrojević s Floride.

(Telegraf.rs)

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • hromi daba

    26. oktobar 2012 | 23:43

    Nisi ti nikakav sex simbol, uz taj epitet ide pomalo i pameti, a 7 dana je plazio Hju Hafner po tebi jer nikako drugacije ne nagradjuje svoje "devojcice". Ponosna si na golu guzicu i PVC sise, a mladi kojima si ti uzor ?! Pa ne verujem da ce trajati duze od prospavane noci. Ti si najklasicnija sponzorusa jer sve sto u Srbiji imas dar je od sponzora, a kako bi se onda trebala drugacije zvati.

  • jeca

    13. avgust 2013 | 16:18

    zasto joj podilazite i objavljujete ovakve clanke da joj samo ego raste??? ovo treba da bude negativan primer.. i posle se svi cude zasto su se sve vrednosti u drustvu urusile....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA