IZBORI U SAD: Džej Lo i Bijonse za Obamu, Čak Noris i Džena Džejmison za Romnija!

Aktuelnog predsednika SAD podržavaju još Šakira, Bred Pit, Brus Srpingstin, Madona, dok će glas Obaminom protivkandidatu dati i Lindzi Lohan

  • 0

Danas su u Sjedinjenim Američkim Državama počeli izbori za predsednika te zemlje, gde se građanini odlučuju između Baraka Obame i Mita Romnija.Poznate ličnosti iz najmoćnije države sveta već uveliko imaju svog favorita, a većina njih podržava aktuelnog predsednika Amerike.

Pevačica Dženifer Lopez, koja će 20. novembra posetiti Beograd, na svom Fejsbuk profilu istakla je da podržava Baraka Obamu i da njeni sugrađani ne zaborave da glasaju.

Podršku su, takođe, uputili i njene kolege Brus Springstin i Džej Zi, koji su nedavno nastupili  na Obaminoj izbornoj konvenciji u Kolumbusu.

Američki muzičar Bob Dilan je uveren da će aktuelni predsednik SAD pobediti na izborima i to velikom većinom.

Obamu su još podržali Bijonse, Šakira, Bred Pit, Madona i ostale poznate ličnosti.

S druge strane, predsedničkog kandidata Mita Romnija podržavaju nekadašnja porno-glumica Džena Džejmison, glumica Lindzi Lohan i legendarni Čak Noris, koji je u više navrata kritikovao Baraka Obamu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA