POVRATAK HANA SOLA: Harison Ford u novom filmu iz serijala "Ratovi zvezda"?

- Harison je otvoren za ideju da snimi film i oduševljen je zbog toga, sve troje su - rekao je dobro obavešteni izbor listu, aludirajući na Fordove kolege Marka Hamila, koji je igrao Luka Skajvokera, i Keri Fišer, koja je igrala princezu Leju

  • 0

Holivudski glumac Harison Ford mogao bi da reprizira svoju ulogu Hana Sola u novom filmu iz serijala "Ratovi zvezda" koji bi trebalo da se u bioskopima pojavi 2015. godine, piše "Entertejnment vikli".

Ovaj 70-godišnji glumac igrao je Hana Sola u prva tri dela "Ratova zvezda", ali nije isključio mogućnost da bude uključen u snimanje sedmog filma iz serijala. 

- Harison je otvoren za ideju da snimi film i oduševljen je zbog toga, sve troje su - rekao je dobro obavešteni izbor listu, aludirajući na Fordove kolege Marka Hamila, koji je igrao Luka Skajvokera, i Keri Fišer, koja je igrala princezu Leju.

Ford je i postao popularan zahvaljujući prvom filmu "Ratovi zvezda" iz 1977. godine i njegova dva nastavka koji su činili prvobitnu trilogiju. U novijoj trilogiji, snimljenoj između 1999. i 2005, Ford se nije pojavljivao, štaviše odbacio je takvu mogućnost, rekavši da mu lik više nije interesantan.

Ford, koji je svetsku slavu stekao ulogom Indijane Džonsa, navodno neće pristati na ulogu u "Ratovima zvezda" sve dok se ne obelodani ko će režirati film i napisati scenario.

Inače, kompanija "Dizni" prošle nedelje je kupila "Ratove zvezda" od kompanije Džordža Lukasa za četiri milijarde dolara i najavila planove oživljavanja ove naučno-fantastične serije.

"Ratovi zvezda 7" biće premijerno prikazan 2015. godine i "nastaviće da istražuje sagu 'Ratova zvezda' i razvije franšizu za budućnost", naveo je "Dizni" u saopštenju.

(Telegraf.rs / Tanjug / foto: starwarswikia.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA