KRAJ: INXS se definitivno raspao? (VIDEO)

Basista Džon Faris obavestio je o tome obožavaoce na nastupu benda u Pertu, uz komentar "plače mi se", pre nego što je grupa izvela jedan od svojih najvećih hitova "Need You Tonight".

  • 0

Čuveni australijski rok bend "INXS" se definitivno raspao, 15 godina posle samoubistva pevača Majkla Hačinsa, prenose lokalni mediji.

Grupa, koja je osnovana 1977. i koja je prodala više od 30 miliona ploča, u nedelju uveče je na koncertu u Pertu saopštila da im je došao kraj. Basista Džon Faris obavestio je o tome obožavaoce uz komentar "plače mi se", pre nego što je grupa izvela jedan od svojih najvećih hitova "Need You Tonight".

Menadžment grupe nije potvrdio vest, ali je pevač Rob Tomas iz grupe "Matchbox 20" koja je nastupila u Pertu sa "INXS"-om, na Tviteru naveo da će mu nedostajati "INXS".

Hačins je 20 godina bio frontmen benda koji je postao jedna od najvećih rok grupa 1980-ih i 1990-ih, zahvaljujući njegovoj harizmi.

Pevač je pronađen mrtav u hotelskoj sobi u Sidneju 1997. godine. Posle njegove smrti sa grupom je nastupalo više pevača, uključujući i Terensa Trenda Darbija i australijskog rokera Džimija Barniza, ali nikad sa istim uspehom.

Poslušajte hit "Need You Tonight" grupe "INXS".

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA