PRVI GLAS SRBIJE: Upoznajte sve finaliste (FOTO) (VIDEO)

Upoznajte sve učesnike finala popularnog muzičkog takmičenja koje startuje u subotu u 21 sat na televiziji "Prva"

  • 1

SVE JE SPREMNO ZA SPEKTAKL! U subotu 17. novembra na televizija "Prva" sa početkom u 21 sat održaće se prvo finalno veče muzičkog rijaliti šoua "Prvi glas Srbije". Pred stručnim žirijem i publikom uživo će se predstavi 13 finalista, od kojih će jedan biti eliminisan iz daljeg toka takmičenja.

Budući da je tema emisije "Ovo sam ja", bliže ćemo upoznati finaliste, saznaćemo šta rade, vole, žele, čemu se nadaju i čućemo pesmu koja im je najdraža i koja ih najbolje predstavlja.

Kao što smo naveli, od jednog kandidata ćemo se oprostiti, a od ove emisije presuđuje publika koja glasa SMS-om kako bi obezbedila prolazak svojim favoritima u sledeći finalni krug. Dvoje učesnika sa najmanjim brojem osvojenih glasova ulaze u muzički duel nakon koga žiri donosi odluku koji duelista propada kroz rupu, a koji se pridružuje finalistima.

Predstavljamo vam 13 finalista "Prvog glasa Srbije" koji će se boriti za titulu najboljeg pevača, odnosno pevačice. Njihove polufinalne duele možete pogledati ispod teksta, klikom na baner.

1. Boris Petrović (25) - Dolazi iz Žitišta, a po zanimanju je pumpadžija. Borisova interesovanja su pevanje i gluma, a voli da sluša domaće i strane balade, elektro i novi fank. Njegovi muzički idoli su mu Aleksandra Radović,Toni Cetinski i Fil Kolins. Ako postane prvi glas Srbije, Boris bi voleo da sarađuje sa Andreom Bočelijem, Borisom Režakom i Oliverom Dragojevićem.

2. Dejan Krstović (30) - Popularni Meda je rodom iz Sarejeva i živi u Beogradu. Po zanimanju je vokalni solista i najviše voli da sluša domaću muziku. Ako postane prvi glas Srbije, Dejan bi radio sa Dinom Merlinom, Željkom Joksimovićem, Timbalandom i sa ljudima koji rade pesme Tarkanu.

3. Ivan Petrović (28) - Ovaj rođeni Čačanin sa prebivalištom u Beogradu ljubitelj je klasične, pop, haus, R'N'B i kafanske narodne muzike. Ivanova omiljena pesma je hit grupe  "Kvin" "The Show Must Go On". Kada bi postao prvi glas Srbije, sarađivao bi rado sa Aleksandrom Milutinović, Banetom Opačićem, Ninom Badrić, Tonijem Cetinskim i Željkom Joksimovićem.

4. Jovana Živković (17) - Mlada Podgoričanka navodi ples, pevanje i slikanje kao svoja interesovanja. Jovani najviše leži strana muzika, a ako bi postala prvi glas Srbije, sarađivala bi sa "Beogradskim sindikatom", Skajem Viklerom, Marčelom, Majklom Bubleom, "Linkin Parkom", bendom "Van Gog", Sašom Kovačevićem, Dušanom Svilarom...

5. Mirna Radulović (20) - Dolazi iz Subotice i pevačica je u svom bendu. Njen muzički idol je Bijonse, a muzika koja joj leži su pop i R'N'B. Nedavno je zajedno sa Nevenom Božović oduševila žiri i publiku izvođenjem pesme Kristine Agilere "Hurt", što im je donelo prolazak u finale.

6. Nevena Božovižić (18) - Devojka iz Kosovske Mitrovice student je treće godine Fakulteta muzičke umetnosti u Beogradu. Njeni muzički idoli su Maraja Keri, Vitni Hjuston i Kristina Agilera. Ako bi postala prvi glas Srbije, sarađivala bi sa Ninom Badrić, Željkom Joksimovićem, Tonijem Cetinskim, Zdravkom Čolićem, Dinom Merlinom, Petrom Grašom, Džibonijem....

7. Nikola Planka (19) - Dolazi iz Beograda i učenik je muzičke škole. Idol mu je Toše Proeski, a vrsta muzike koja mu najviše leži su R'N'B, pop, rok...

8. Sanja Dimitrijević (27) - Diplomirani marketing menadžer i živi u Beogradu. Najveći muzički idol joj je Bijonse. Misli da joj najvise leži pop i soul žanr.  Volela bi da radi sa makedonskim producentom Darkom Dimitrovim i srpskim tekstopiscem Draganom Brajovićem Brajom.

9. Sara Jovanović (19) - Student druge godine Filološkog fakultetaa kao svoje muzičke idole navodi Bijonse, Džesi Džej, Rijanu, Lionu Luis, Sijaru, Ejmi Vajnhaus i Kristina Agileru. Kada bi postala prvi glas Srbije, sarađivala bi sa Aleksandrom Milutinović i Marijom Šerifović.

10. Saška Janković (24) - Student i muzičar po zanimanju, a najviše joj leže pop, soul, fank i rok. Ako postane prvi glas Srbije, volela bi da sarađuje Darkom Dimitrovim, Vladimirom Grajićem, Aleksandarom Loknerom, Momčilom Bajagićem Bajagom, Aleksandrom Milutinović, Bojanom Jeremićem.

11. Snežana Vušović (22) -  Dolazi iz Novog Pazara i student je treće godine Pravnog fakulteta u tom gradu. Kaže da nema idola, a volela bi da sarađuje sa Marijom Šerifović, Dinom Merlinom, Tonijem Cetinskim, Ninom Badrić, Zdravkom Čolićem...

12. Vesna Pavlović (23) - Student hotelijerstva iz Beograda. Njeni muzički idoli su Bijonse i Selin Dion. Kada bi postala prvi glas Srbije, volela bi da radi sa  Željkom Joksimovićem, Dinom Merlinom, Tonijem Cetinskim, Aleksandarom Milićem Milijem.

13. Zoran Stanić (18) - Dolazi iz Inđije i ide u srednju školu. Najviše mu leže pop i rok.  Ukoliko postane prvi glas Srbije, voleo bi da sarađuje sa  Džibonijem, "Amadeus bandom", Tonijem Cetinskim, i grupom "Miligram".

(Telegraf.rs / izvor i foto: Prva.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • sasa

    16. novembar 2012 | 18:58

    uglavnom bi svi saradjivali sa hrvatima a videli smo sta se danas desilo i ko je sve potrzao dva zlocinca od pevaca,a oni bi da saradjuju snjima eeeeee srbi srbi

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA