BOBIĆ MOJSILOVIĆ: Svako slavi najbolje što ima - Hrvati Gotovinu, Srbi Đokovića!

- Na utakmici Hrvatska-Srbija, početni udarac izvodi Gotovina. Sudi - Teodor Meron - napisala je poznata srpska književnica na svom Tviter nalogu

  • 13

Mirjana Bobić Mojsilović takođe je ogorčena nedavnom oslobađajućom presudom Haškog tribunala za hrvatske generale Antu Gotovinu i Mladena Markača. Svoje nezadovoljstvo poznata srpska književnica izrazila je na svom Tviter profilu.

 

 

 

Mojsilovićeva je takođe "oplela" po nekadašnjoj državnoj sekretarki Sjedinjenih Američkih Država Medlin Olbrajt, koja je nedavno u Pragu vređala češke demonstrante, nazivajući ih "odvratnim Srbima".

 

Osim književnice, najnoviju odluku Haškog tribunala kritikovale su i mnoge poznate ličnosti iz Srbije, među kojima su voditelj Ognjen Amidžić i nekadašnji vaterpolo reprezentativac Danilo Ikodinović.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Filosof

    18. novembar 2012 | 11:12

    A tebi ponestaje kreativnost, pa upotrebljavas ofucane populisticke kliseje...

  • ja

    18. novembar 2012 | 17:30

    Neko docekuje zlatne sportiste, a neko znatne zlocince!

  • Sonja Lukic

    18. novembar 2012 | 11:42

    Glupost je najveći neprijatelj zbližavanja medju ljudima i faktor neprijateljstva, jer je izvor svih neprijateljstava i zabluda. Da nije bilo tog glupog rata ne bi se bavili ovim slučajem. Glupak ne veruje da mudrost postoji , a ne znaju ni čemu služi.Glupaci ne veruju da ima ljudi koji se trude i koji umru da njihova ideja pobedi. Glupak se ne odvaja od sebe, kao ni rdjav čovek. Uvek se nadju dva glupaka , da se jedan drugome dive. Glupak se uvek oslanja na glupaka , pa je tako bilo i u zadnjem ratu bivše YU. Na našim ratnim dogodovštinama samo profitira Medjunarodni Sud na kome zaradjuju sve te sudije , prevodioci , novinari, ......tj. GLUPACI.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA