MAJA NIKOLIĆ: Haški tribunal je sramota, oslobodiće i Haradinaja!

Popularna pevačica negodovala je povodom oslobađajuće presude hrvatskim generalima Anti Gotovini i Mladenu Markaču

  • 7

Tema broj jedan u regionu svakako jeste oslobađajuća presuda Haškog tribunala hrvatskim generalima Anti Gotovini i Mladenu Markaču. Posle oduševljenja hrvatskog , i razočarenja srpskog džet seta, svoje nezadovoljstvo i ogorčenje iznela je i Maja Nikolić.

Poznata pevačica je u razgovoru za Telegraf ocenila je odluku Haškog tribunala kao jednu veliku sramotu.

- Smatram da je odluka Haškog tribunala jedna velika sramota. Konačno se vidi da je put Srbije prema Evropskoj uniji jedna velika greška. Haški tribunal će posle svega najverovatnije osloboditi Ramuša Haradinaja - rekla je Maja Nikolić za Telegraf.

Nikolićeva je takođe navela da organizatori koncerata u našoj zemlji treba da povedu računa koga dovode u Srbiju.

- Muzički urednici na radio stanicama u našoj zemlji treba da povedu računa koje pesme puštaju u etar, a organizatori koncerata koga dovode. Poznata stvar je da je hrvatska muzika više zastupljenija od srpske, a svi znamo da su pevači poput Nine Badrić i Olivera Dragojevića podržali Gotovinu i Markača. Da ponovim, ovo je jedna velika sramota - zaključila je Maja.

Da podsetimo, odluku da hrvatskih generala osudile su poznate ličnosti iz Srbije, poput Ognjena Amidžića, Danila Dače Ikodinovića. Mirjane Bobić Mojsilović i Goce Tržan.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA