EUFORIJA: Džej Lo oduševila fanove, zamotala se u srpsku trobojku! (FOTO) (VIDEO)

Latino diva se u "Areni" pojavila u uskom kombinezonu bež boje i bez daha ostavila muški deo publike. Ipak, pogledajte u koga su za to vreme gledale žene, ali i ko je jedini uspeo da se slika sa ovom zvezdom

  • 4

DOČEKASMO I NJU! Latino pop pevačica Dženifer Lopez održala je koncert u "Kombank Areni" pred oko 18.000 fanova, među kojima je bio znatan broj srpskih "džet-setera". Za oko sat i po vremena koncerta, Džej Lo je otpevala 21 pesmu, na oduševljenje fanova, koji su zajedno sa njom pevali svaki stih.

Oko 20.30 sati, Džej Lo je izašla na scenu i, nakon što ju je publika pozdravila ovacijama, započela je prvi deo koncerta. Tema je "Glamur starog Holivuda", a publika je već na prve taktove hita iz 2005. godine "Get Right" zavrištala. Usledile su pesme poput "Love Don't Cost A Thing" i "Waiting for tonight", kojih se seća i starija publika, kao i "I'm Into You", koju je latino pevačica otpevala prošle godine.

Poznata po tome što od svih svojih koncerata pravi performanse, ona je hit iz 1999. godine "Waiting for Tonight" otpevala na maloj beloj platformi, koja se kretala po bini. Sve vreme trajanja koncerta pevačica je skakala sa jednog kraja bine na drugi i pozdravljala publiku, nakon čega je dobijala još veće ovacije.

Lopezova je otvorila drugu tematsku celinu koncerta, sa temom "Povratak u Bronks", a na sceni se pojavila u bokserskom ringu iz kojeg je izašla u drugom kostimu, pevajući najnoviji singl "Goin' In". Pesmama "All I Have" i "Ain't It Funny" ženski deo publike, pogotovo malo starije, "vratila" je u školske klupe.

- Ja sam samo obična devojka iz Bronksa. Ne verujte ovom sjaju i blještavilu. Obična sam devojka iz Njujorka, daleko od kuće - rekla je Džej Lo, a zatim zapevala "I'm real" i  "Jenny From The Block".

U pauzi između drugog i trećeg dela publika je uživala uz spot za pesmu "Baby I Love U".

- Dosta je ovih ljubavnih stvari, dajte malo fanka - rekla je Dženifer, i započela treći deo spektakla.

Momci koji su odlučili da ne dođu na ovaj koncert propustili su dve važne prilike: da uživo, oskudno odvenu, vide jednu od najlepših žena današnjice, ali i da, u moru mladih, lepih i za ovu priliku "skockanih" mladih dama eventualno pronađu neku i za sebe.

Dženifer je u nastavku koncerta ređala pesme poput "Hold It, Don't Drop It", a zatim miks pesama "I'm Glad", "Brave" i "Secretly". Zatim je usporila ritam pesmom "If U Had My Love", a onda i srceparajućim performansom uz pesmu "Until It Beats No More", dok je na velikom video bimu iza nje išao slajd šou fotografija i video snimaka nje i njenih četiri godine starih blizanaca, kako se igraju.

Između dva dela koncerta, Dženifer je "ćaskala" sa publikom, a onda je nastala euforija: neko joj je dobacio zastavu Srbije, kojom je ona najpre mahala, a zatim se u nju i umotala!

Poslednji deo žurke, koja je trajala sat i po vremena, otvorila je pesmom iz 2000. godine "Let's Get Loud". Zatim je publika uživala u hitovima "Papi" i pesmu kojom se Džej Lo spektakularno "vratila" na veliku svetsku džet set scenu "On the Floor". Koncert se završio planetarnim hitom "Dance Again", kada joj se na sceni pridružio njen dečko Kasper Smart.

Inače, Dženifer je u Beograd stigla pod jakim obezbeđenjem, a ni tokom samog boravka u "Areni" nije smeo da joj priđe niko osim članova njenog tima. Ipak, ćerke vlasnika "Pinka" Željka Mitrovića, Andrea i Kristina,  jedine su uspele da se slikaju sa Džej Lo i to tako što je tata Željko "isfolirao" njeno obezbeđenje,  glumeći stranca iz ekipe Džej Lo.

Foto: Marko Stanković

Osim tinejdžerki i poneke starije gospođe, koncertu su, neizostastavno, prisustvovali i srpski VIP-ovci: Ceca Ražnatović sa decom Veljkom i Anastasijom, estradno-politički par Ana Bekuta i Milutin Mrkonjić, Olja Karleuša kao i doskorašnji "hrvatski zet" Milan Popović.

(V. Đorđević / M. Stojanović / Foto: Tanjug / Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • jole

    20. novembar 2012 | 23:05

    Je..s nju kad mi imamo VIP i struku

  • SM

    20. novembar 2012 | 23:26

    Pa zavisi. Za prvi red, ulaznica je bila 6.000, najjeftinija je bila oko 1.500, msm, a za VIP je bila 20.000.

  • Barbi

    20. novembar 2012 | 22:22

    Dali neko zna koliko su kostale ulaznice?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA