CECA RAŽNATOVIĆ: Nisam lumpovala sa fudbalerima! (VIDEO)

- Ja sam bila prisutna, to nije bilo baš tako. Bila je to jedna lepa rođendanska žurka i ništa više. Niti je bilo lumpovanja, niti je bilo ludovanja - rekla je Ceca za emisiji "Ekskluziv"

  • 0

Popularna pevačica Svetlana Ceca Ražnatović demantovala je pisanje medija da je na rođendanskoj zabavi fudbalera Aleksandra Kolarova u Švajcarskoj lumpovala zajedno sa reprezetativcima Srbije u fudbalu.

- Ja sam bila prisutna, to nije bilo baš tako. Bila je to jedna lepa rođendanska žurka i ništa više. Niti je bilo lumpovanja, niti je bilo ludovanja - rekla je Ceca u razgovoru sa ekipom emisije "Ekskluziv".

Ražnatovićeva je, takođe, negirala da je bila u ikakvoj u vezi sa biznismenom Ćazimom Osmanijem.

- Nemam drugi način da se borim protiv plasiranja raznoraznih ružnih insinuacija sem da se obratim sudu. Možda sam u karijeri napravila veliku grešku što sam ćutala - rekla je popularna pevačica, koja iduće godine slavi 25 godina postojanja na estradi.

Folk zvezda, koja je juče uveče prisustvovala koncertu američke pevačice Dženifer Lopez, priznala je da ne uspeva sačuva svoju decu Anastasiju i Veljka od negativnih napisa u medijima.

- Apsolutno ne uspevam, jako mi je žao zbog toga. Ali isto tako razgovaram sa mojom decom i kažem da je to cena mog posla, mog imena i moraće i oni da živi s tim - navela je Ceca.

Od aktuelnosti vezanih za Cecin život jeste i budući duet sa popularnim pevačem Sašom Kovačevićem.

- Sale i ja godinama pričamo o tom duetu, mi smo privatno mnogo dobri drugari. Voleo bi i on, volela bih i ja, ali to se ne radi tek tako. Mora da se nađe pesma - zaključila je folk zvezda.

Pogledajte prilog "Ekskluziva".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA