DŽEJ LO: Srbija je bila sjajna! (VIDEO)

Popularna američka pevačica oglasila se na Tviteru posle nastupa u Beogradu

  • 3

Dženifer Lopez je pre dve noći održala svoj prvi koncert u Srbiji, gde je pevala svoje hitove pred 18.000 ljudi u "Kombank Areni". Kao što radi posle svakog nastupa, ova latino diva se obratila i publici u našoj zemlji preko svog Tviter naloga s namerom da sazna kakve su impresije povodom njenog prvog koncerta u Beogradu.

- Srbija je bila sjajna! Nema retvitova i bilo čega iz Srbije? Zar nismo bili sjajni? - napisala je Lopezova na popularnoj društvenoj mreži.

 

Da podsetimo, popularna američka pevačica dala je intervju voditelju televizije "Pink", gde je istakla da joj je koncert u Beogradu jedan od tri najbolja na turneji.

Pogledajte kako je bilo na koncertu Dženifer Lopez u Beogradu.

(Telegraf.rs / foto: Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • dada

    23. novembar 2012 | 13:33

    samo da razjasnimo, korisnik DANCE AGAIN je prozvao JLo da nema ni tvit rtvit o koncertu u Srbiji, da bi zatim JLo napisala SERBIA WAS AMASING. Eto, samo da se zna ;-)

  • Stefan

    24. novembar 2012 | 15:29

    Ovaj video nije iz Beograda, nego iz Portugalije, a i na youtube-u je upload-ovan 8.10.2012, a koncert u Srbiji je vise od mesec dana kasnije odrzan, tacnije 20.11.2012. :) Pozdrav!

  • Walter

    23. novembar 2012 | 13:13

    Prava istina : tu nema ni P od pjevacice .. Znam sad sam razocarao njezine te fanove,ali jbg istina boli uvjek :)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA