NAVALA: Prodato 10.000 ulaznica za "Depeche Mode"!

Do 10. decembra najjeftinije karte se prodaju po ceni od 2.990 dinara, posle toga poskupljuju na 3.990 dinara. Na Ušće dolaze i fanovi iz Amerike, Britanije, Nemačke, Norveške, Izraela...

  • 0

Kao što smo i očekivali, interesovanje za koncert koji će sjajni britanski bend "Depeche Mode" održati 19. maja na Ušću je ogromno, i za samo jedan mesec prodato je 10.000 karata !

Do 10. decembra ulaznice za parter će se prodavati po ceni od 2.990 dinara, dok će nakon toga koštati 3.990 dinara. U prodaji su i karte za fan pit (5.990 dinara) i VIP (9.990 dinara), a ulaznice se mogu kupiti preko sajta Gigstix.com i u "Korner šopovima".

Po rečima organizatora, na koncert na Ušću dolaze i fanovi sastava "Depeche Mode" iz celog sveta, a karte su već kupili obožavaoci iz Norveške, Austrije, Rusije, Grčke, Velike Britanije, Amerike, Nemačke, Francuske, Izraela, iz svih zemalja bivše Jugoslavije, kao i iz Bugarske, Mađarske i Rumunije.

(A. N.)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA