UVREĐENA: Nataša otkazala dolazak na dodelu "Hello" priznanja jer nije među nagrađenima!

- Nataša je dobila pozivnicu, ali kao gošća, ne kao laureat. To ju je toliko uvredilo da nije želela ni da ide, jer smatra da nagradu zaslužuje više od nekih koji su je dobili - kaže izvor blizak pevačici

  • 1

Iako se očekivalo da će se Nataša Bekvalac u četvrtak pojaviti na dodeli nagrada magazina "Hello" za ličnost godine, pevačica je u poslednjem trenutku organizatorima poslala SMS poruku da ne može da dođe, a priča se da je bila veoma uvređena što se nije našla među dobitnicima, pa je odlučila da se ne pojavi na Belom dvoru.

- Nataša je dobila pozivnicu, ali kao gošća, ne kao laureat. To ju je toliko uvredilo da nije želela ni da ide, jer smatra da nagradu zaslužuje više od nekih koji su je dobili - ispričao je izvor blizak Bekvalčevoj.

S druge strane, pevačicin portparol tvrdi da ona nije zbog obaveza mogla da dođe na ceremoniju dodele nagrada.

- Nataša neće komentarisati zbog čega je u poslednjem trenutku otkazala dolazak. Ona je u gužvi jer priprema novi materijal i snimanje spota. Opšte je poznato da ne voli da se pojavljuje na ovakvim događajima, ali ima odličnu saradnju sa ljudima koji su organizovali zabavu - navode u pres-službi Nataše Bekvalac.

(Telegraf.rs / Izvor: Informer / Foto: Hello)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • hromi daba

    1. decembar 2012 | 19:29

    Kako je moguće da Nataša Bekvalac nije dobila priznanjen ? Toliko se trudila, čak je zapostavila svoju karijeru zarad dobrih muško ženskih odnosa. Proteklu i ovu godinu je promenila bulumentu muškaraca tražeći onog pravog, šta je sve morala uraditi da bi se na kraju dokopala mlađanog V.V. Njena tvrdnja kako smo joj zavidni pa pišemo svakakve "gluposti" u svojim komentarima, još malkice pa da je i istinita. Komentari su produkt njenih izjava, put od ljubavi do gađenja je veoma kratak. Njena tvrdnja kako joj zavidimo na hedonizmu ima manu, a to je : Šta je trebalo uraditi ne bi li živela životom kojeg plasiraš ?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA