UVREĐENA: Nataša otkazala dolazak na dodelu "Hello" priznanja jer nije među nagrađenima!

- Nataša je dobila pozivnicu, ali kao gošća, ne kao laureat. To ju je toliko uvredilo da nije želela ni da ide, jer smatra da nagradu zaslužuje više od nekih koji su je dobili - kaže izvor blizak pevačici

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • hromi daba

    01. decembar 2012 | 19:29

    Kako je moguće da Nataša Bekvalac nije dobila priznanjen ? Toliko se trudila, čak je zapostavila svoju karijeru zarad dobrih muško ženskih odnosa. Proteklu i ovu godinu je promenila bulumentu muškaraca tražeći onog pravog, šta je sve morala uraditi da bi se na kraju dokopala mlađanog V.V. Njena tvrdnja kako smo joj zavidni pa pišemo svakakve "gluposti" u svojim komentarima, još malkice pa da je i istinita. Komentari su produkt njenih izjava, put od ljubavi do gađenja je veoma kratak. Njena tvrdnja kako joj zavidimo na hedonizmu ima manu, a to je : Šta je trebalo uraditi ne bi li živela životom kojeg plasiraš ?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA