ŠTA SU RADILI PRE SULEJMANA: Ergenc bio plesač, Selma Ergeč diplomirala psihologiju!

Nebahat Džehre je na početku karijere snimala erotske filmove, Kansu Dere je diplomirala arheologiju, a Burak Ozdživit je bio jedan od najtraženijih svetskih manekena

  • 0

Glumci koji su se proslavili ulogama u seriji "Sulejman Veličanstveni" u mladosti su se bavili raznim stvarima i među njima najviše ima bivših manekena i misica, ali i zvezda erotskih filmova, plesača u noćnim klubovima, arheologa i psihologa.

Halit Ergenc (42) - Sulejman Veličanstveni - Nesuđeni inženjer brodogradnje. Nakon prve godine batalio je studije na Tehničkom fakultetu i upisao glumu na univerzitetu "Mimar Sinan". Kao student je svašta radio, bio je operater, prateći vokal, a najviše para je zaradio kao plesač u noćnim klubovima!

Nebahat Džehre (67) - Sultanova majka - Ona je imala zanimljivu karijeru. Kada je imala samo 15 godina izabrana je za mis Turske, a kako kaže, na izbor se prijavila na insistiranje majke. Nakon toga je kraće vreme radila kao manekenka, na filmu je debitovala 1962. kada je imala 17 godina. Priča se da je na početku glumačke karijere snimila petnaestak erotskih filmova, a kasnije se okrenula "ozbiljnim" projektima.

Nur Ajsan (32) - Sulejmanova žena - Diplomirala je modni dizajn, a pre nego što je postala glumica, radila je kao TV voditeljka ekonomskih emisija na kanalu "Sky Turk".

Selma Ergeč (34) - Sulejmanova sestra - Čudo od žene, u Nemačkoj je diplomirala psihologiju i filozofiju, učestvovala je na izborima za mis, radila kao manekenka i tečno govori nemački, engleski, turski i francuski jezik.

Mehmet Gunsur (37) - princ Mustafa - Nakon što je završio italijansku srednju školu u Istanbulu radio je kao barmen, zatim je bio model a prvi film je snimio 1997.

Kansu Dere (32) - persijska špijunka - Kao i većina njenih koleginica, i ona je nekadašnja misica i manekenka, a uspela je i da završi studije arheologije u Istanbulu.

Burak Ozdživit (28) - Bali-beg - Sa 17 godina je počeo da se bavi manekenstvom, 2003. je proglašen za najboljeg turskog modela, a 2005. je osvojio drugo mesto na svetskom "Top model" takmičenju.

(A.N.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA