STANIJA: Samo "veliki" mogu da me zadovolje!

- Ne bih dugo ostala u vezi sa dečkom kome je "mali". Cilj seksa je nezaboravan osećaj, a ako tu nešto nedostaje, u čemu onda da uživam - kaže starleta

  • 31

OPSEDNUTA VELIČINOM! Stanija Dobrojević sinoć je gostovala u beogradskom izdanju emisije "Seks edjukejšn šou", koju vodi italijanska novinarka Nina Palmijeri, i tom prilikom je ispričala da je za nju veličina penisa najbitnija, kao i da je muškarci koji nisu obdareni ne interesuju!

- Sigurno ne bih dugo ostala u vezi sa dečkom kome je mali. Što da budem sa osobom koja ne može da me zadovolji? Cilj seksa je nezaboravan osećaj, a ako tu nešto nedostaje, u čemu onda da uživam - rekla je starleta, koja je dodala da, osim što veličinu smatra presudnom za vrhunski orgazam, ima još jedan razlog što od "malih" beži k'o đavo od krsta.

- Zamislite da taj nedostatak pređe na sina, a obično se nasleđuju takve fizičke osobine? Ne bih to mogla sebi da oprostim, zato prednost dajem isključivo muškarcima koji imaju šta da pokažu - zaključila je Stanija svoje briljantno izlaganje.

(Telegraf.rs / Izvor: Mondo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA