Spice Girls pevaju za jubilej Kraljici Elizabeti?

Pored nastupa na kraljičinom dijamantskom jubileju, postoji mogućnost da ''Spajsice'' zapevaju i na otvaranju Olimpijskih igara u Londonu

  • 0

Mel B, bivša članica grupe Spice Girls u gostovanju na jednoj australijskoj televiziji najavila je mogućnost ponovnog okupljanja devojaka za dijamantski jubilej britanske Kraljice Elizabete, i time potvrdila tračeve o istom. Međutim Spajsice bi mogle da zabavljaju publiku i na ovogodišnjoj olimpijadi u Londonu.

- Kada su u pitanju Spice Girls ja sam uvek za ponovna okupljanja, i jako bih volela da ponovo nastupam sa nekim blesavim frizurama i ogromnim platformama. Ja sam spajs devojka, uvek i zauvek - rekla je Mel B.

Kako prenose izvori bliski ''Spajsicama'', sve članice grupe žele da se ponovo okupe na nastupu povodom otvaranja Olimpijskih igara u Londonu, ali celu stvar koči Viktorija Bekam, koja zbog obaveza u privatnom životu ima problem da nađe vreme koje bi posvetila ponovnom nastupu sa začinjenim devojkama.

Kako god bilo, karte za koncert 2. juna, kada se proslavlja kraljičin jubilej, uskoro će se naći u prodaji, a koncert će biti prenošen i na televiziji.

(Mladen Mitrić/Izvor: fotpforums.com/Foto: theincredibletide.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA