NAGRABUSIO: Zbog gole Skarlet osuđen na 10 godina zatvora! (VIDEO)

Osim ove kazne, Federalni sudija u Los Anđelesu takođe je naredio da 36-godišnji Kristofer Čejni iz Floride plati odštetu u vredosti od 76.000 dolara Johansonovoj i pevačici Kristini Agileri, koje su samo neke od mnogih čiji je internet nalog hakovan

  • 1

Haker Kristofer Čejni osuđen je na deset godina zatvora za ''provalu'' u lične onlajn naloge poznatih, uključujući i glumice Milu Kunis i Skarlet Johanson.

Federalni sudija u Los Anđelesu takođe je naredio da 36-godišnji Čejni iz Floride plati odštetu u vredosti od 76.000 dolara Johansonovoj i pevačici Kristini Agileri, koje su samo neke od mnogih čiji je internet nalog hakovan, prenose svetske agencije.

Čejni je objavio fotografije nage glumice Skarlet Johanson, koje su bile namenjene njenom tadašnjem mužu Rajanu Rejnoldsu i koje su preplavile internet.

Njega su prošle godine uhapsili agenti FBI-ja posle 11 meseci istrage o hakovanju naloga 50 ljudi iz sveta šou-biznisa, a među njima su i mlade ženske zvezde poput Kunisove.

Agilerin kompjuter je hakovan u decembru 2010. godine, kada su se njene nage fotografije našle na internetu. Mobilni telefon Kunisove hakovan je u septembru iste godine, i njene fotografije su se našle na internet stranicama svih tračerskih sajtova.

Meta Čejnija je takođe bila i žena koju je poznavao. On je njene nage fotografije poslao njenom ocu.

Pogledajte prilog "CelebTV"-ja.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • hromi daba

    18. decembar 2012 | 16:46

    Ne vidim da postoji gola guzica zbog koje bi reskirao 10 godina robije. Da se mnogo ne zamlaćujemo, nije on dobio toliku kaznu zbog samih fotografija, to je sporedna stvar, sam čin upad na sajt Skarlet Johanson donio je toliku osudu. Amerikanci su veoma osetljivi po pitanju privatnosti, što im dajem za pravo, u Srbiji je moguće da ti Jelena Karleuša kaže kako ti viri praziluk iz guzice i zbog toga da ne snosi nikakve sankcije. Dakle, krembil je osuđem zbog upada na privatni posed i otuđio guzicu Skarlet Johanson. Skupa neka guzica.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA