NAGRABUSIO: Zbog gole Skarlet osuđen na 10 godina zatvora! (VIDEO)

Osim ove kazne, Federalni sudija u Los Anđelesu takođe je naredio da 36-godišnji Kristofer Čejni iz Floride plati odštetu u vredosti od 76.000 dolara Johansonovoj i pevačici Kristini Agileri, koje su samo neke od mnogih čiji je internet nalog hakovan

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika hromi daba
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • hromi daba

    18. decembar 2012 | 16:46

    Ne vidim da postoji gola guzica zbog koje bi reskirao 10 godina robije. Da se mnogo ne zamlaćujemo, nije on dobio toliku kaznu zbog samih fotografija, to je sporedna stvar, sam čin upad na sajt Skarlet Johanson donio je toliku osudu. Amerikanci su veoma osetljivi po pitanju privatnosti, što im dajem za pravo, u Srbiji je moguće da ti Jelena Karleuša kaže kako ti viri praziluk iz guzice i zbog toga da ne snosi nikakve sankcije. Dakle, krembil je osuđem zbog upada na privatni posed i otuđio guzicu Skarlet Johanson. Skupa neka guzica.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA