VLADO GEORGIEV: Promeniti pravila u "Prvom glasu Srbije"!

"Gledaoci treba da glasaju za prvi glas, za najboljeg pevača ili pevačicu, a ne po svojim kriterijumima. Ovo glasanje je pokazalo da stručnom žiriju treba dati više prava i na kraju doraditi i promeniti pravila glasanja", rekao je poznati pevač

  • 3

Vlado Georgiev potvrdio je na konferenciji za štampu u Novom Sadu da bi pravila glasanja u "Prvom glasu Srbije" trebalo menjati.

- Gledaoci treba da glasaju za prvi glas, za najboljeg pevača ili pevačicu, a ne po svojim kriterijumima. Ovo glasanje je pokazalo da stručnom žiriju treba dati više prava i na kraju doraditi i promeniti pravila glasanja - rekao je poznati pevač i član žirija na konferenciji za novinare u Novom Sadu, gde je najavio svoj novogodišnji koncert.

Poznati pevač, koji je pre nekoliko dana izrazio nezadovoljstvo i na Tviteru, istakao je na ovoj konferenciji da nije siguran da će i u narednoj sezoni ostati član žirija.

- Do kraja sezone biću u žiriju, naravno, a dogodine još ne znam. To zavisi od mojih obaveza, ali i od dogovora sa produkcijom - zaključio je pevač.

(Telegraf.rs / Blic)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Joker

    26. decembar 2012 | 19:50

    Pravila su jasna i ako neko nema podrsku publike ispada.

  • Anchi

    26. decembar 2012 | 23:24

    Tacno! Pa ako uvedete nova pravila ostace te praznih dzepova. Kao i sve ostalo i ovo se finansira sa grbace naroda.

  • vojislav

    27. decembar 2012 | 00:18

    Problem je sto neki ljudi nabavljaju sim kartice u ogromnim kolicinama i glasaju za sebe

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA