TOP 5 STRANIH SKANDALA: Gola Kejt Midlton, Kejti Holms ostavila Toma Kruza!

Veliku pažnju su izazvale i slike golog princa Harija, gej avanture Džona Travolte i raskid pa pomirenje Kristen Stjuart i Roberta Patinsona

  • 0

U 2012. po skandalima su se istakli članovi britanske kraljevske porodice, ogromnu pažnju su privukle toples fotke Kejt Midlton, supruge princa Vilijama, a možda još više prašine se diglo nakon objavljivanja slika gologuzog princa Harija koji je ludovao u Las Vegasu! Mediji su naveliko pisali i o razvodu Kejti Holms i Toma Kruza, raskidu i pomirenju Kristen Stjuart i Roberta Patinsona, kao i o homoseksualnim zabavama Džona Travolte.

GOLE GRUDI BRITANSKE PRINCEZE - Sredinom septembra foto-reporter francuskog magazina "Closer" je tokom odmora u Provansi uslikao razgolićenu Midltonovu, a ove fotografije su izazvale burnu reakciju kraljevske porodice koja je tražila zabranu objavljivanja slika, pa čak i privođenje paparaca koji ih je napravio!

NESTAŠNI HARI - Mlađi brat princa Vilijama je ozbiljno naljutio svoju baku kraljicu, kada su u avgustu objavljene slike iz Las Vegasa na kojima se skroz goli Hari u hotelskoj sobi zabavlja sa nepoznatom devojkom, golom, naravno! Za kaznu, on je nekoliko nedelja kasnije poslat u Avganistan.

KEJTI UTEKLA OD TOMA - Krajem juna Kejti je šokirala Kruza kada je nakon šest godina braka odvela ćerku Suri i istog dana podnela zahtev za razvod braka! Kako se spekulisalo, sajentologija je bila glavni razlog za razvod, a dva meseca kasnije razvod je i ozvaničen, a Holmsova je dobila starateljstvo nad ćerkom.

KRISTEN VARALA PATINSONA, PA GA MOLILA ZA OPROŠTAJ - Verovatno najtugaljivija priča godine je "vampirska" veza između Kristen Stjuart i Roberta Patinsona. Ona je prvo priznala da ga je prevarila, zatim ga je javno molila za oproštaj, a nekoliko meseci kasnije njih dvoje su se pomirili!

RASKALAŠNI TRAVOLTA - Poznati glumac se našao u nebranom grožđu kada je njegova sekretarica medijima otkrila da je Travolta šest godina bio u homoseksualnoj vezi sa svojim pilotom, a kasnije se ispostavilo da je on imao još ljubavnika.

(A.N.)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA