PRVI GLAS SRBIJE: Pogledajte koje će pesme pevati finalisti (VIDEO)

Od hitova grupe "Kvin" do numera Lepe Brene, poslušajte pesme koje će sutra izvoditi takmičari popularnog muzičkog šoua

  • 2

Sve smo brži velikom finalu "Prvog glasa Srbije", a u sutrašnjoj emisiji predstaviće se šest preostalih takmičara: Sara Jovanović, Zoran Stanić, Boris Petrović, Sanja Dimitrijević, Mirna Radulović i Nevena Božović.

Kao i prethodne subote, ispašće još jedan učesnik ovog popularnog muzičkog šoua, tako da ćemo ostati na top 5 pevača. Za razliku od drugih epizoda, ovo finalno veče biće posebno, pošto je set-listu kreirala publika. Naime, gledaoci su izabrali po jednu domaću i stranu numeru za takmičara. 

Najatraktivnija učesnica "Prvog glasa Srbije" Sara Jovanović pevaće numeru "Da te volim", koju izvodi Aleksandra Kovač. Posebno obećava strana pesma koju je dobila, a u pitanju je hit sa početka osamdesetih "I Love Rock'n'roll" Džoan Džet, a koju je obradila Britni Spirs. Sara Jo će izvesti upravo verziju "princeze popa".

Pogledajte spot Britni Spirs za pesmu "I Love Rock'n'roll"

Zoran Stanić, koga je žiri prošli put pohvalio za doboro izvođenje rok numera, dobio je pesme iz tog muzičkog pravca. Mladi momak iz Inđije pevaće hitove grupe "Kerber" "Bolje da sam druge ljubio" i benda "Kvin" "I Want It All".

Pogledajte spot za pesmu "I Want It All" čuvene grupe "Kvin".

Takmičar koji je bio najviše kritikovan u prethodnoj emisiji bio je Boris Petrović. Simpatični pumpadžija iz Zrenjanina pokušaće da povrati poverenje žirija izvođenjem numera "Lažem sebe da mogu bez tebe" Bože Nikolića i "Everything I Do I Do It For You".

Poslušajte pesmu Bože Nikolića "Lažem sebe da mogu bez tebe".

Nevena Božović iz Kosovske Mitrovica važi za jednog od favorita "Prvog glasa Srbije". Ona će otpevati numeru Marije Šerifović "Kada ljubiš anđela" i hit Keli Klarkson "Because Of You".

Pošlušajte pesmu "Kada ljubiš anđela" iz 2009. godine, koju izvodi Marija Šerifović.

Prema rečima Vlada Georgieva, Mirna Radulović je jedan od tri takmičara koji zaslužuje da bude prvi glas Srbije. Mlada Subotičanka je izborom publike dobila pesme Jelene Tomašević "Oro" i Rijane " Where Have You Been".

Poslušajte pesmu numeru "Oro", kojom je Jelena Tomašević predstavljala Srbije na pesmi "Evrovizije" 2008. godine u Beogradu.

I za kraj, Sanja Dimitrijević. Devojka trenutno najpoznatijeg srpskog kaskadera Uroša Ćertića predstaviće se hitovima Lepe Brene "Poželi sreću drugima" i Vitni Hjuston "Run To You".

Poslušajte pesmu "Run To You" Vitni Hjuston.

(Telegraf.rs)

 

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA