KONCERTI U 2013: "Depeche Mode", Bočeli i Voters!

I narodnjaci imaju svoje adute, očekuju nas nastupi Cece, Karleuše, Halida Bešlića, a najavljeni su i koncerti "Riblje čorbe", Severine i Željka Samardžića

  • 0

Nakon zatišja koje je vladalo nekoliko prethodnih godina, predstojeća koncertna sezona u Srbiji zaista obećava, a jedini problem je kako pronaći pare za sve nastupe koji nas očekuju. Biće za svakog po nešto, od svirki bendova "Depeche Mode" i "Rammstein", preko sjajnog Rodžera Votersa, čuvenog operskog pevača Andrea Bočelija, pa sve do Severine, Cece i Halida Bešlića.

"Rammstein", 28. april, "Kombank Arena" - neuništivi Nemci posle tri godine dolaze sa još luđom pirotehnikom i repertoarom iz snova na kojem se nalaze samo najveći hitovi.

Mark Nofler, 30. april, "Kombank Arena" - sjajni gitarista i nekadašnji frontmen grupe "Dire Straits" u Beogradu će promovisati novi album "Privateering".

Andrea Bočeli, 10. maj, "Kombank Arena" - italijanski tenor je poznat po fantastičnim nastupima, a na bini će ga pratiti orkestar iz Srbije.

"Depeche Mode", 19. maj, Ušće - Dejv Gahan i drugovi napokon prvi put sviraju u Srbiji, a za njihov koncert je već prodato više od 10.000 karata. Malo je reći da se očekuje spektakl za pamćenje.

Džo Satrijani, 24. maj, "Sava centar" - genije na gitari sprema još jedan šou za našu publiku.

"Green Day", 27. maj, Kalemegdan - rokeri iz Kalifornije će nastupiti na festivalu "Belgrade Calling", spremite se za ludnicu!

Rodžer Voters, 1. septembar, Ušće - jedan od osnivača benda "Pink Floyd" najavljuje do sada neviđeni spektakl - izvođenje albuma "The Wall" u celosti.

I ljubitelji domaće muzike neće imati razloga da se žale.

Halid Bešlić, 2. mart, "Kombank Arena" - popularni bosanski pevač nakon 20 godina ponovo nastupa u Beogradu, padanje u sevdah je zagarantovano.

Željko Samardžić, 8. mart, "Kombank Arena" - tradicionalni koncert za Dan žena i promocija novog albuma.

"Riblja čorba", 23. mart, "Kombank Arena" - Bora i drugovi predstavljaju album "Uzbuna" a publika može da očekuje i dobre stare pesme.

Severina, 30. mart, "Kombank Arena" - hrvatska pevačica će promovisati novi album "Dobro došao u klub".

Jelena Karleuša, jun, Ušće - pevačica je najavila spektakl koji Balkan još nije video, još se samo čeka potvrda tačnog datuma.

Ceca Ražnatović, 28. jun, Ušće - nakon šest godina, Ceca ponovo peva na Ušću a da li će i ovoga puta biti više od 100.000 ljudi na njenom koncertu, ostaje da se vidi.

(A.N./Foto: Vikipedija)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA