BORA ČORBA: Šarići su dobri ljudi

- Znam i mnogo kriminalaca. Znam i Šariće lično. Upoznao sam ih kada smo nastupali u njihovoj diskoteci "Municipijum" u Pljevljima. Fini ljudi, dobri domaćini - rekao je popularni roker

  • 4

Frontmen grupe "Riblja čorba" Bora Đorđević kaže da lično poznaje crnogorske narko-bosove Duška i Darka Šarića, i da mu oni mogu omogućiti da falsifikuje diplomu!

- Planiram da diplomiram ove godine, jer sam dugogodišnji apsolvent. A možda i falsifikujem diplomu. Hvala bogu, znam mnogo takvih ljudi, koji se time bave. Znam i mnogo kriminalaca. Znam i Šariće lično. Upoznao sam ih kada smo nastupali u njihovoj diskoteci "Municipijum" u Pljevljima. Fini ljudi, dobri domaćini. Oni su radili svoj posao, ja svoj - rekao je popularni roker za dnevni list "Alo".

Nastavljajući priču o svojoj diplomi, Đorđević je otkrio ko je, po njegovom mišljenju, bio najbolji falsifikator u Srbiji.

- Pokojni Dragan Malešević Tapi bio je falsifikator. On je tako i počeo, bio je odličan falsifikator, a onda je postao slikar - istakao je apsolvent pozorišne organizacije na FDU.

(M. S. / Izvor: Alo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bosnjak

    5. januar 2013 | 20:43

    Pa naravno da su fini za tebe jer si ti susta suprotnost od svega sto je posteno i dobro..baksuze neokupani!!!..:(

  • ljuba

    6. januar 2013 | 08:55

    E kada alkohol ispegla mozdane vijuge...

  • nislija

    5. januar 2013 | 15:11

    Za tapija javna tajna,ali je bio i mason 33 eg stepena

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA