POSTANITE STARLETA: Video-igrica koja obične devojke pretvara u Stanije i Soraje

Igrica "Stajl starlet" omogućava vam da jednim klikom uđete u svet starleta i bar na trenutak osetite čari novokomponovanog (ne)zanimanja. U opisu igrice stoji: sada i vi možete postati poznati

  • 1

Zanima vas skupa garderoba, automobili i svet slavnih? Ne znate ni kafu da skuvate, svakodnevni kućni poslovi vas zamaraju a najbitnije vam je da 24 sata budete lepi? Pa šta čekate, postanite starleta!
Igrajte igricu "Stajl starlet" i utvrdite da li upravo vi imate dara za ovu "prepopularnu profesiju". U opisu ove igrice stoji da "sada i vi možete postati poznati i živeti život poznatih starleta" a od toga vas deli samo jedan klik.

Svet je prepun samoprozvanih starleta koje su od majčice prirode u pubertetu dobile poprsje od kojih ne vide svoja stopala. Nekad je samo ova obdarenost bila dovoljna da postanete popularni, a u nedostatku majke prirode našlo se praktično a skupo rešenje u vidu estetske hirurgije.

Živi primeri su Plejboj zečice, sestre Kardašijan, Koko-Ti, kao i naše domaće - Stanija i Soraja. Ukoliko vam je teško da "učite" i da pohađate školu za starlete koju je srpska starleta Stanija pokušala da otvori, kliknite na igricu, instalirajte i uronite u vaš svet glamura i samoproklamovane popularnosti!

(I. D.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Duka

    19. februar 2013 | 18:27

    Debiloidno...Uce male devojcice kako da postanu drolje kad odrastu....sramotno

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA