DŽEKI ČEN: Amerika je najkorumpiranija država!

"Kad pričate o korupciji u čitavom svetu, postoji li korupcija u Sjedinjenim Američkim Državama? Najkorumpiraniji su u svetu!", rekao je slavni glumac na jednoj kineskoj televiziji

  • 2

Legendarni glumac Džeki Čen našao se na meti kritika pošto je na kineskoj televiziji izjavio da su Sjedinjene Američke Države najkorumpiranija svetska država.

- Kad pričate o korupciji u čitavom svetu, postoji li korupcija u Sjedinjenim Američkim Državama? Najkorumpiraniji su u svetu! - izjavio je Čen prošlog meseca na Phoenix TV, a prenosi Inquirer.

Svoj stav poznati glumac potvrdio je i kada ga je voditelj upitao o recesiji:

- Odakle je došao veliki slom? Sjedinjene Američke Države su ga započele - rekao je glumac.

Inače, izjave Džekija Čena su ovog četvrtka stavljene pod lupom blogera "Vašington posta", koji ga je prozvao zbog "antiameričke" retorike.

- Njegovi komentari reflektuju se na uobičajeno kinesko viđenje Sjedinjenih Američkih Država, koje nema veze samo s ovom državom, već i s kineskim ponosom, ali i vlastitom nesigurnošću - napisao je komentator Maks Fišer.

(Telegraf.rs / Index.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA