UPRAVNIK NARODNOG POZORIŠTA: Igraćemo Kovačevićevu predstavu!

Nakon što je Siniša Kovačević izjavio da će tužiti Narodno pozorište zato što je njegov komad "Čudesni" zabranjen, v. d. upravnika Dejan Savić kaže da će ova predstava biti izvedena i da se nada da tužbe neće biti

  • 0

Dejan Savić, v. d. upravnika Narodnog pozorišta rekao je danas da se nada da dramski pisac i reditelj Siniša Kovačević neće tužiti pozorište zbog prekida proba njegove najnovije predstave "Čudesni".

- Ne znam zašto se priča razvija u tom pravcu i žao mi je zbog toga - izjavio je Savić i dodao da Kovačevićeva predstava nije zabranjena već "možda samo odložena".

On je, takođe, izrazio nadu da do tužbe neće doći, jer je, kako kaže, namera Narodnog pozorišta da se komad "Čudesni" igra.

Da li će i kada biti nastavljene probe predstave, znaće se na narednoj sednici Upravnog odbora nacionalnog teatra koja je zakazana za 24. januar.

Da podsetimo, Kovačević je juče za Telegraf ispričao da je njegova predstava zabranjena zbog samovolje "komesara" iz Narodnog pozorišta, a nešto kasnije je izjavio i kako namerava da tuži NP zbog narušavanja ugleda i nanete duševne boli.

(Telegraf.rs/izvor i foto: Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA