DANIJEL KREJG: Patinson je idealan Bond!

Prema pisanju magazina "OK", aktuelni 007 je uveren da bi mladi i talentovani britanski glumac bio odličan u ulozi slavnog filmskog tajnog agenta

  • 1

Već uveliko se nagađa koji bi glumac, posle Danijela Krejga, mogao da igra Džejmsa Bonda. Ideju o tome ima i sam aktuelni 007 koji smatra da bi njegov naslednik trebalo da bude Robert Patinson. 

Prema pisanju magazina "OK", Krejg je uveren da bi mladi i talentovani britanski glumac bio odličan u ulozi slavnog filmskog tajnog agenta. Danijelu se posebno dopalo ponašanje junaka "Sumraka" za vreme skandala kada ga je prevarila njegova devojka Kristen Stjuart. 

- Da biste prebrodili takve trenutke, a da pritom zadržite određeni nivo profesionalizma, potrebno je imati neverovatnu unutrašnju snagu - prokomentarisao je glumac.

A kako je na ovaj predlog reagovao Patinson? Prema jednom izvoru, "bio je jako polaskan, jer je veliki obožavalac Danijela Krejga. Njegovi komplimenti su ga oduševili".

Krejg, koji je dosad tri puta na filmu tumačio lik Džejmsa Bonda, trebalo bi još dva puta da se nađe u toj ulozi.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • hah

    25. januar 2013 | 20:06

    samo sto bi voleo da ima jednu rupu vise nego sto mu je majka priroda dala..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA