"KALAŠNJIKOV" U PARIZU: Sedam hiljada ljudi na koncertu Gorana Bregovića (VIDEO)

Bregoviću se na sceni pridružilo i nekoliko gostiju, ali je najupečatljiviji nastup imala fantastična grupa "Džipsi Kings", koja je izvela svoje najveće hitove

  • 1

Čuveni kompozitor Goran Bregović održao je sjajan koncert, 24. januara, u areni "Zenit" u Parizu, gde je uz njegove i pesme njegovih gostiju đuskalo oko sedam hiljada ljudi.

Bregović je nastupio sa desetak svojih muzičara, pratećim vokalima, kao i članovima "Beogradske filharmonije". Svi oni su činili fantastičan spoj, koji je publika nagrađivala gromoglasnim aplauzima. Na sceni su se smenjivali i gosti kao što je Stefan Ajher, Selina O'Leari kao i  Gogol Bordelo, koji je imao najenergičniji nastup te večeri. Ipak, najveći aplauz dobila je fantastična grupa "Džipsi Kings", koja je izvela svoje najveće hitove.

Koncert je trajao oko tri sata, mnogobrojne novinarske ekipe bile su prisutne, a koncert je snimala ekipa "Univerzal mjuzika". Koncertu su prisustvovali Bregovićev dugogodišnji prijatelj i saradnik Raka Marić, direktor "Siti rekordsa" Branislav Stojanović i PR ove produkcijske kuće Vladimir Stanojević,  koji je uradio intervju sa ovim svetski priznatim muzičarom.

Razgovor sa Bregovićem moći ćete da vidite na našem portalu, ali i u nedeljnom izdanju "Jutarnjeg programa" TV "Pink". Do tada, pogledajte deo atmosfete iz hale u Parizu:

Novi album Gorana Bregovića u prodaji će biti uskoro, uz proizvode "Beohemije", a nakon toga i na svim prodajnim mestima "Siti rekordsa".

(E. T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA