KARLEUŠA: Usvojiću dete!

Do ozbiljnije priče na ovu temu doći će prilikom susreta pevačice sa direktorom Doma za nezbrinutu decu u Zvečanskoj, gde će odvesti i svoje ćerke, a mališanima podeliti paketiće.

  • 11

Pevačica Jelena Karleuša potvrdila je u emisiji "Glamur" televizije "Hepi" da želi da usvoji dete. Naime, ozbiljnije će o ovome pričati prilikom njenog susreta sa direktorom Doma za nezbrinutu decu u Zvečanskoj, gde će odvesti i svoje ćerke, a mališanima podeliti paketiće.

Inače, JK ne krije da se priprema za svoj koncert koji će se održati u Ušću 15. juna ove godine, a povodom ove manifestacije organizovaće veliku audiciju za igrače.

- Jedino u šta ne sumnjam jeste da će se na Ušću tražiti mesto više - rekla je Karleuša, za emisiju "Glamur", čiji će prilog biti emitovan danas u 14 sati.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marra

    29. januar 2013 | 12:45

    Prvo budi malo inovativnija i prekini da kopiras svetske zvezde,drugo prekini da preko jadne dece iz Zvecanske skupljas poene svojih fanova (kojih ima 10) i trece ako ti je stvarno stalo da usvojis dete ne bi se hvalila na sva usta da ces to i uraditi..I na kraju imam samo jednu rec...JADNA SI...

  • ДАШОНИ

    29. januar 2013 | 09:54

    OНА ЈЕ СТВАРНО ТРАНЏА,СПАСИТЕ СВУ ДЕЦУ СВЕТА ОД ЈЕЛЕНЕ

  • ivan

    29. januar 2013 | 12:22

    pa jadno onda to dete...a ti sto odobravaju usvajanje trebalo bi prvo da je podvrgnu psihicko mentalnom testu...neverujem da ce proci

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA