L'Orealova reklama sa Rejčel Vajs zabranjena u Britaniji

Reklama je zabranjena, jer je učinak kreme preuveličan i dovodi kupce u zabludu

  • 1

Reklama za kremu protiv bora kompanije "L'Oreal" koju promoviše holivudska glumica Rejčel Vajs zabranjena je u Britaniji, jer je njen učinak preuveličan i dovodi kupce u zabludu.

Britansko telo koje kontroliše standarde reklama (ASA) saopštilo je da reklama za kremu "Revitalift Repair 10" koja se na dve strane pojavljuje u magazinima u Britaniji "pogrešno predstavlja rezultate ovog proizvoda", prenosi Rojters.

Na reklami se nalazi i crno-beli snimak izbliza glumičinog lica i ASA je zaključila da je fotografija digitalno sređivana i da se kao takva ne može više koristiti u reklami.

"Poručili smo ''L''Orealu'' da više ne mogu da koriste post-produkcione tehnike na način koji pogrešno predstavlja proizvod. Iako smo utvrdili da fotografija nije pogrešno predstavila lice Rejčel Vajs, smatramo da je izmenjena na taj način da je njen ten znatno izmenjen kako bi delovao glatko i uravnoteženo", navodi se u saopštenju.

(Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Miki_Belgrade

    1. februar 2012 | 14:47

    Pa se vi farbajte ... L'Orealova reklama sa Rejčel Vajs zabranjena u Britaniji | Telegraf - Najnovije vesti http://t.co/p4YnMYIa

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA