JK: Nefer je što se žiri PGS-a kikotao na moje pevanje!

"Čula sam da su se kikotali na moje pevanje, ali to je vrlo nefer, jer ima mnogo snimaka na kojima pevam uživo, deset albuma, moj koncert, pogotovu oni koji su vrhunski profesionalci trebalo bi da znaju ko zna da peva a ko ne", rekla je pevačica za "Eksluziv"

  • 28

Pevačica Jelena Karleuša, gostujući u emsisiji "Ekskluziv", osvrnula se na nedavne komentare žirija "Prvog glasa Srbije" na račun njenog pevanja:

- Čula sam da su se kikotali na moje pevanje, ali to je vrlo nefer. Ima mnogo snimaka na kojima pevam uživo, deset albuma, moj koncert, pogotovu oni koji su vrhunski profesionalci trebalo bi da znaju ko zna da peva a ko ne. Ali dobro, sve to ide u rok službe i ja im, evo, javno opraštam i pozivam ih da dođu na moj koncert 15.juna na Ušću i budu žiri - rekla je pevačica za emisiju "Ekskluziv".

Takođe, JK je uputila komplimente voditelju Ivanu Ivanoviću, nazvavši ga džentlmenom:

- Rekla sam da je divan gospodin, džentlmen i kamo lepe sreće da je svaki muškarac kao on, a to neka svako shvati kako hoće. Ja sam sigurna da će on pričati o meni i pre i za vreme i posle mog koncerta i ovom pilikom ga pozdravljam - navela je Karleuša.

Jelena je od danas odlučila da širi samo ljubav, pa ne čudi što se sa svim izjavama svojih koleginica slaže:

- Odlučila sam da se slažem sa svim komentarima koje čujem o sebi, da nisam ženstvena, da nisam popularna, da ne znam da pevam, i da sam ružna, glupa, da sam sva od plastike. Biću ironična sve vreme - zaključila je pevačica.

Najavljuje da će pred koncert na Ušću snimiti još jedan singl koji će biti u elektro-pop fazonu.

(Anastasija Čanović)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • samo ja

    30. januar 2013 | 13:41

    pa oni i znaju ko zna da peva a ko ne....zato su se i kikotali :)

  • maja

    30. januar 2013 | 15:51

    Ajd prvo izvadi ove implantate iz obraza ili ih zameni. Sva ti faca naduvana, ne mogu vise da te sazaljevam, jer toliko imas para da zamenis obraze, zar ne? A sad ovor drugo, pa super ako si se pomirila sa istinom, nisu ljudi slepi i gluvi. Samo sto ja mislim da si ti besna, a ne pomirena sa istinom :-) Onaj snimak je stvarno da se kocis od smeha. Jelena, nemas glasa, sta sad. Imas zato silikone i skaces kao cirkuzant po bini, mozda si i zanimljiva nekome. Akrobatika i gimnastika ti lezi i dovoljno je...sta se uzbudjujes. Za pevanje treba imati talenat, ti ga nemas. I DOSTA SAD :-)

  • vidoje

    30. januar 2013 | 14:56

    Izuzetno samopouzdanje !...ničim opravdano,....ili je to možda neka bolest ?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA