TAJSON: Uhvatio sam ženu kako oralno zadovoljava Breda Pita!

"Bili su u njenom automobilu. Prvo sam mislio da se radi o njenoj prijateljici, a kada sam prišao bliže, video sam da se radi o belcu koga verovatno oralno zadovoljava", rekao je bivši bokserski šampion

  • 2

Bivši profesionalni bokser Majk Tajson izneo je detalje o prevari svoje bivše supruge Robin Givens koju je uhvatio sa poznatim glumcem Bredom Pitom.

Iako ih je "Gvozdeni Majk" uhvatio na delu još osamdesetih godina, javnost je za to saznala tek prošle godine kada je Tajson ispričao nemili događaj u jednom intervjuu. Tada se spekulisalo da ih je nekadašnji bokser zatekao u krevetu, međutim, prave detalje o preljubi bivše supruge rekao je tek sada.

- Bili su u njenom automobilu. Znam da je bio njen jer sam ga ja kupio. Prvo sam mislio da se radi o njenoj prijateljici, a kada sam prišao bliže, video sam da se radi o belcu koga verovatno oralno zadovoljava - objasnio je svetski šampion u teškoj kategoriji i dodao:

- Videli su me, ali je Bred Pit bio toliko "naduvan" ili pijan,  jer nije imao predstavu o tome da sam ja ispred njih. Tek me je spazio kad je izašao iz auta - rekao je Majk Tajson.

(J. J. / Huffingtonpost)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • zullu

    1. februar 2013 | 20:08

    A sta bi ti uradio kad bi vido Ahila???

  • istinu na videlo

    1. februar 2013 | 13:50

    I sta je zelezni Majk uradio?! Nije sigurno stajao i plakao kao p..kica.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA