LUDNICA: Već prodato 9.000 karata za Bijonse!

Koncert američke pevačice će sigurno biti rasprodat u roku od nekoliko dana, a iz "Arene" poručuju da neće biti zakazan još jedan nastup

  • 1

POŽURITE! Bijonse obara sve rekorde u Srbiji - samo tri dana nakon što je započela pretprodaja karata za koncert koji će američka pevačica održati 15. aprila u "Kombank Areni" prodato je 9.000 ulaznica, i ovim tempom je sigurno da će nastup biti rasprodat, verovatno već do kraja nedelje!

Budući da je tek danas počela redovna prodaja karata na prodajnim mestima "Eventima", jasno je da će "Kombank Arena" (u prodaju je pušteno oko 16.000 ulaznica), biti rasprodata u rekordnom roku, i ukoliko želite da čujete Bijonse, bolje da požurite, jer dodatnog koncerta neće biti.

- Zbog zgusnutog rasporeda turneje, neće biti zakazivanja još jednog nastupa Bijonse! Naravno, u stalnom smo kontaktu sa njenim menadžmentom i oni znaju kojim se tempom karte prodaju. Međutim, ovoliko interesovanje ne vlada samo u Srbiji, već svuda u svetu, i samo je pitanje dana kada će tim američke pevačice saopštiti da je cela turneja rasprodata - kaže Danijela Rakić, portparol "Arene" za Telegraf.

Da podsetimo, Bijonse će u Beogradu započeti svoju do sada najambiciozniju i najskuplju turneju "The Mrs. Carter Show", a preostale ulaznice koštaju od 2.700 do 4.500 dinara.

(A.N.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA