MUZIČKI DAN ZALJUBLJENIH: Sergej, Josipa i "Van Gog" pevaju 14. februara (VIDEO)

Poznati muzičari pokušaće da svojim hitovima ulepšaju Beograđanima praznik ljubavi

  • 0
Sergej Ćetković, Josipa Lisac, Đule Van Gog

Sergej Ćetković, Josipa LisacZoran Predin, Damir Urban, grupa "Van Gogh" i "Svi na pod" održaće svoje koncerte u Beogradu 14. februara, što su samo neki od događaja koji se organizuju povodom Dana zaljubljenih.

Jedan od omiljenih pevača pop muzike Sergej Ćetković ulepšaće svojim obožavaocima Dan zaljubljenih solističkim koncertom u "Kombank Areni".

Posle skoro tri godine, popularni crnogorski pevač sprema novo iznenađenje za svoju publiku, a to će biti drugi nastup popularnog pevača pod svodovima najveće hale.

- Radujem se koncertu u "Kombank Areni". Spremamo još jedno lepo muzičko veče sa malo drugačijom i intimnijom atmosferom, koja će biti prilagođena samom datumu održavanja koncerta. Već puno radimo oko repertoara na kome će se naći neke stare pesme, koje nismo svirali par godina, ali u novom ruhu i sasvim drugačijim aranžmanima - izjavio je Ćetković.

Nedaleko od "Kombank Arene", svoj nastup za Dan zaljubljenih u Beogradu imaće Josipa Lisac, koja će pevati u "Sava centru" i obeležiti 40 godina od izlaska kultnog albuma "Dnevnik jedne ljubavi".

- Nisu važne godine, a nije važno ni vreme, samo je važna ljubav - kratko kaže pred dolazak u Beograd hrvatska pevačica.

Trostruki slavljenički koncert u "Sava centru" biće prilika da publika čuje i neke od mnogobrojnih hitova Josipe Lisac, kao što su "Magla", "Hir, hir, hir", "Gđe Dunav ljubi nebo", "Boginja", "Danas sam luda"...

Rok grupa "Van Gog" imaće svoj nastup za Dan zaljubljenih, a Đule Van Gog i ekipa sviraće u beogradskom klubu "Kasina".

- Želja nam je da koncentrišemo energiju na jednom mestu i da ta vesela i uzbudljiva noć bude istinski “vatromet emocija” grupe i naše publike! - rekao je Đule pred nastup.

Slovenački kantautor Zoran Predin okupio je novi bend sa kojim će nastupiti 14. februara u Kolarčevoj zadužbini.

Koncert za zaljubljene, kako ga Predin naziva, donosi nekoliko novih pesama, među kojima su "Rumba Čarolija" i "Kosa boje srebra - Margita" - posvećena pokojnoj klavijaturistkinji beogradske grupe EKV Margiti Stefanović.

Trio vrhunskih muzičara - Robert Pikl (gitara), Goran Krmac (tuba) i Janez Dovč (harmonika) sviraće Predinove najpoznatije pesme: "Praslovan", "Čekaj me", "O mladom studentu i udatoj ženi", "Za šaku ljubavi", "Vilenjak", "Šta bi mi bez nas", kao i numere iz njegovog novog koncertnog programa - "Te noći kad umrem", "Hanuma", "Plavi moj safiru", "Oči čornye".

Jedan od najpopularnijih bendova "Svi na pod" nastupiće istog dana u klubu "Krug", gde će promovisati svoj novi spot za pesmu "Put".

Hrvatska rok grupa "Urban & 4", predvođena harizmatičnim Damirom Urbanom, održaće koncert u sali "Amerikana" Doma omladine Beograd.

- Ja sam navikao pričati jedan na jedan i kad s nekim pričam uvek pričam s jednom osobom. Kad jednoj ženi hoću reći da je volim, onda to kažem jednoj ženi - izjavio je Urban za portal Muzika.hr, a njegova publika zna da i u krcatim koncertnim prostorima uvek pruža upravo ovakav doživljaj: obraća se lično svakom pojedincu.

Prošle godine objavili su EP "Kundera" sa šest pesama, koji je samo uvod u album koji će bend objaviti na proleće, a čiji će deo predstaviti na beogradskom koncertu.

Kulturni centar Rakovica povodom Dana zaljubljenih organizuje "Veče ljubavi i vina", u okviru čega će biti održan koncert "Romantične pesme o ljubavi".

Najlepše napolitanske, španske, grčke, ruske i srpske pesme, arije i šansone izvešće tenor Slavko Nikolić, pijanista Miodrag Čolaković i Petar Golubović (mandolina, buzuki, balalajka, gitara). Nastupiće i mecosopran Milica Popović i oktet "Sv. Arhangela Mihaila" sa dirigentom Olgom Milićević.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA