U SVOM STILU: Stanija opet polugola! (FOTO)

Iako je danima najavljivala da prestaje da se slika obnažena, te da se posvećuje učenju i nekom ozbiljnijem poslu, izgleda da od toga nema ništa! Starleta opet postavila provokativne fotografije na svoj Fejsbuk profil

  • 3

Najpoznatija srpska starleta Stanija Dobrojević ponovo je svoje fanove obradovala provokativnim fotografijama na kojima je obnažena. Stanija je na svoj Fejsbuk profil postavila fotke na kojima sve kipi, a u prvom planu su njene obline.

Iako je danima najavljivala da prestaje da se obnažena slika, te da se posvećuje učenju i nekom ozbiljnijem poslu, izgleda da od toga nema ništa! Izgleda da svako radi ono što najbolje ume, pa ćemo tako još dugo gledati starletu u provokativnim pozama i oskudno obučenu na fotografijama.

(Anastasija Čanović)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • hromi daba

    19. februar 2013 | 07:07

    Stanija mora pod hitno poraditi na svom licu, krštenica joj žuta, a u faci ko grobarka. Telo možeš dorađivati, upumpavati, stezati, oduzimati, ali faca kad je zgužvana nema povratka. Soraja iako kao bedevija, mlađa je i fotošop je oče. Njoj skače cena, a kod tebe devalvacija ?! Bolje se udružite i radite na jednoj adresi, zarad mušterija !

  • kokica

    19. februar 2013 | 17:31

    I opet ce reci kako je prirodna, tek ustala, bez sminke, ljepota Bozija... cccc

  • MAJKA 2

    19. februar 2013 | 15:21

    losa karoserija stanija ima jos mladji a ti se obuci da ne ozebes moses i gola ulicom

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA