Krivična prijava protiv Stefana Petrušića

Posle saobraćajke u kojoj je teško povređena Vanja Mijatović, saobraćajna policija u Novom Sadu protiv mladog pevača podnela je prijavu zbog ugrožavanja javnog saobraćaja. U vozilu kojim je upravljao Petrušić, osim njega i Mijatovićeve, nalazila se i Ana Sević

  • 5

Nakon udesa u kome su on i Ana Sević lakše povređeni, a Vanja Mijatović teško, saobraćajna policija u Novom Sadu podnela je juče krivičnu prijavu zbog ugrožavanje javnog saobraćaja protiv pevača Stefana Petrušića.

Da podsetimo, Petrušić, koji je vozio "reno megan", u noći između četvrtka i petka izgubio je kontrolu nad vozilom i na  neosvetljenom delu auto-puta na izlazu iz Novog Sada udario u stubove za buduću naplatnu rampu.

Mladi pevač je za Telegraf ispričao da nije vozio brzo, kao i da je još više usporio pre tog dela puta, ali da zbog snega nije video stubove koji su se iznenada pojavili ispred njega. Takođe, Petrušić je rekao da ne pije alkohol i da je alko-test pokazao "0,0".

U ovoj saobraćajnoj nesreći najgore je prošla Vanja Mijatović, koja je sedela na zadnjem sedištu i koja je slomila grudni koš i tri pršljena, Ana Sević, koja je sedela na mestu suvozača, ima ulegnuće grudnog koša i iščašenje četiri vratna pršljena, a Petrušić je ugruvan.

(Telegraf.rs / izvor: Informer)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA