SLAĐA: Šokirana sam vešću da je Igor narko-diler

- Nisam znala da je prodavao drogu. Ipak, ne kajem se što sam bila sa njim - kaže pevačica Slađana Delibašić

  • 12

Igor Matić (40), bivši dečko pevačice Slađane Delibašić, osumnjičen da je uzgajao marihuanu na imanjima kod Sopota i dalje je u bekstvu.

Slađana za "Informer" kaže da je šokirana vešću da je Igor narko-diler i da nije znala da se bavi tim "poslom".

- Imam svoj život, verenika, i ne razmišljam o Igoru, ali baš sam se potresla kada sam pročitala u novinama da ima veze sa drogom. Iznenađena sam, kao i moja porodica. Žao mi je zbog svega toga, ali šta da radim - rekla je pevačica.

Slađa kaže da se, uprkos svemu, ne kaje što je bila sa Igorom u vezi.

- Da je sve bilo dobro, potrajalo bi. Poslednjih godinu dana nismo bili u kontaktu. Nikad nisam ni pomislila da bi mogao da ima bilo kakve veze sa drogom. Dok smo bili zajedno, živeo je kod mene, nije ni izlazio, bilo je super - kaže Slađana.

Igor je, prema njenim rečima, imao mlin i pekaru.

- Koliko znam, od toga se izdržavao. Ne mogu da verujem da neko na drogi pokušava da zaradi, kad ima mnogo legalnih načina da se dođe do novca. Često sam učestvovala u akcijama za borbu protiv droge, čak i sa gospodinom Markom Nicovićem. Igor ima decu i porodicu i nije mi jasno kakav je to mozak kad o tome nije razmišljao - zaključila je pevačica.

Podsetimo, beogradska policija je u četvrtak otkrila dve laboratorije za proizvodnju marihuane, u Ralji i selu Babe kod Sopota. U laboratorijama je pronađeno ukupno 1.436 sadnica.

- Laboratorije su bile odlično opremljene. Imale su 172 lampe, kao i sisteme za ventilaciju i zalivanje, a u njima je bila pronađena i veća količina osušene marihuane - objasnili su u policiji za "Informer".

Prilikom pretresa pronađena su i tri pištolja i municija, a ukupna vrednost droge i opreme veća je od 12 miliona dinara.

- U toj akciji uhapšen je Željko L., koji je za novčanu nadoknadu uzgajao drogu za Igora Matića. On je bio organizator posla - kažu u policiji.

(M. B. / Izvor: Informer)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mabula

    2. mart 2013 | 08:11

    A nisi se pitala odakle pare? Mnogo si mi ti naivna cccc

  • alexxx

    2. mart 2013 | 07:41

    Jes, sva si mi ti nevešta i naivna. Da nisi možda mislila da radi na fakultetu?

  • mika

    2. mart 2013 | 11:29

    jaoj boze kako te je prevario jadna ti,verovatno si pomislila da zaradjuje prosecnu radnicku platu... trazi odstetu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA