BEOSONG: Ko su favoriti za finale?!

U finalu bi trebalo da se nađe Dušan Zrnić, koji ima jednu od najboljih pesama, Mirna, Nevena i Sara iz "Prvog glasa Srbije", ali i Neša Galija, za čiji se prolazak već urgira sa više strana

  • 0

U 21 sat, u studiju RTS u Košutnjaku, počinje polufinale Beosongau kojem će se 15 izvođača boriti za pet mesta u finalu, koje se održava sutra. Pet kompozicija koje dobiju najviše glasova gledalaca plasiraće se u finale, a kako se navodi na sajtu RTS, glasanje će trajati 10 minuta i  gledaoci će moći da pošalju najviše pet SMS-ova sa jednog broja telefona.

Kako nezvanično saznaje Telegraf, među glavnim favoritima za ulazak u finale su takmičarke "Prvog glasa Srbije", Mirna Radulović, Sara Jovanović i Nevena Božović , ali i Saška Janković, koja nastupa sa numerom "starog vuka" Bobana Petrovića. Ne treba da iznenadi ni eventualni dobar plasman Nenada Milosavljevića, frontmena benda "Galija", za koga se, kako nezvanično saznajemo, već urgira sa više strana.

U finalu bi trebalo da se nađe i Dušan Zrnić, za čiju pesmu svi koji su je čuli tvrde da je jedna od najboljih.

Nakon Mirne, Sare i Nevene, na scenu izlazi Igor Terzija ("Moja svetlosti"), dok treća nastupa Maja Nikolić ("Blagoslov"). Četvrta je grupa "Kal" ("Usne kadifa"), peti je Nenad Milosavljević ("Bure od baruta"). Šesta će biti Saška Janković ("Duga u tvojim očima"), sedmi nastupa Dušan Zrnić ("Što prolazim"), dok će osma nastupiti Maja Odžaklijevska ("Anđeo s neba").

Mladi pevač Dušan Svilar ("Spas") je deveti, deseta je grupa "Skys" ("Magija"), a jedanaesta je Ksenija Kočetova ("Svetla pale se za nas"). Dvanaesta nastupa Marija Mihajlović ("Halo"), trinaesta je Aleksandra Dabić ("Savršen kraj").

Kristina Savić će pevati numeru "Za tebe živim", a petnaesti u polufinalu će se predstaviti Žarko Stepanov ("Tren").

Voditeljka Beosonga je Maja Japundža Nikolić, a njoj će u bekstejdžu pomagati Gorica Nešović i Dragan Ilić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA