MAJA NIKOLIĆ: "Beosong" je namešten! (VIDEO)

- Već mesec dana zna se ko će pobediti. Potpuno je nemoguće da ona koja je bila u "Farmi“ 90 dana bude s najviše glasova, a da Maja Odžaklijevska i Neša Galija uopšte ne uđu u finale sa onoliko fanova i sjajnom karijerom. Tri devojke iz "Prvog glasa“ su super i nisu ništa krive za ovo što se dešava, ali molim Srbiju da glasa za Dušana Svilara. Lako je namestiti glasanje, a ja o tome pričam već dugo - rekla je ogorčena pevačica

  • 21

Sinoć je održano dugoočekivano polufinalno veče festivala "Beosong", kada je izazbrano pet finalista, koji će se boriti da postanu predstavnik Srbije na Pesmi Evrovizije u Švedskoj. Među takmičarima koji nisu prošli dalje bila je i Maja Nikolić, a nezadovoljna odlukom publike, odjurila je u šminkernicu ljuta kao ris. Pošto je popila čašu vode i smirila se, pevačica se obratila novinarima.

- Već mesec dana zna se ko će pobediti. Potpuno je nemoguće da ona koja je bila u "Farmi90 dana ima najviše glasova, a da Maja Odžaklijevska i Neša Galija uopšte ne uđu u finale sa onoliko fanova i sjajnom karijerom. Tri devojke iz "Prvog glasa" su super i nisu ništa krive za ovo što se dešava, ali molim Srbiju da glasa za Dušana Svilara. Danas će verovatno izaći sa lažnim listinzima. Lako je namestiti glasanje, a ja o tome pričam već dugo - rekla je Maja, koja je nedavno za naš portal izjavila da je njena pesma najbolja na ovom festivalu.

Da podsetimo, večeras od 21 sat počinje finale "Beosonga". Ponovo će se predstaviti trio "Prvog glasa Srbije" Mirna Radulović, Sara Jovanović i Nevena Božović sa pesmom "Ljubav je svuda", njihova koleginica iz istog šoua Saška Janković sa numerom "Duga u tvojim očima", potom grupa "Sky’s" sa kompozicijom "Magija", Marija Mihajlović sa pesmom "Halo", kao i zvezda "Granda" Dušan Svilar sa numerom "Spas".

Pogledajte prilog "Skandala"

(Telegraf.rs / Kurir / video: scandal.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • milan

    3. mart 2013 | 11:58

    Majo,Majo,zeno bez mozga ja te molim u ime cele Srbije,da vise nikad,ali nikad nisi progovorila:-)

  • Vanja

    3. mart 2013 | 12:11

    zeno katapultiraj se vise u drugu dimenziju na primer

  • mirke

    3. mart 2013 | 12:22

    dobro ima smisla ova prica o namjestanju ...ali boli me uvo za to sto namjestaju muzicke festivale nemam koristi od toga...namjestaju izbore presjednicke a ne beosong...ALI ONO STO MI NIJE JASNO STA SE CEKA DA OVU ZENU POSALJI U LUDARU ? DA BACI BOMBU I POBIJE STOTINAK LJUDI....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA