Bijonse spava u Titovom apartmanu! (FOTO)

Svetska zvezda će tokom boravka u Beogradu uživati u komforu u istom apartamnu u kojem je svojevremeno boravio Josip Broz Tito

  • 0

15-aprila-u-areni-video" target="_blank"> Povodom koncerta koji će održati 15. aprila u "Kombank areni", Bijonse će odsesti u hotelu "Metropol", i to upravo u apartamn koji je svojevremeno koristio pokojni predsednik bivše Jugoslavije Josip Broz Tito. Kako "Alo!" saznaje, pevačica će koristiti sve blagodeti ovog hotela, koji je nedavno renoviran.

- Za dolazak Bijonse organizatori spremaju sve ono što je zahtevala i trude se da u Beogradu ima najbolji mogući tretman. U hotelu "Metropol" za nju je na pet dana rezervisan najluksuzniji apartman, u kojem je spavao Tito. Bivši predsednik i slavna pevačica su poznati po ljubavi prema skupocenom, najboljem i jedinstvenom, pa je očigledano zašto će baš u ovakvom luksuzu provesti nekoliko dana, priča dobro obavešteni izvor, i dodaje da će u komforu sa Bijonse uživati i njen suprug, slavni reper i producent Džej Zi, njihova ćerka i njenih pet dadilja!

Izvor dodaje da Bijonsina ćerka Blu Ajvi i suprug Džej Zi stižu zajedno s njom, a pet dadilja će biti u apartmanu do njihovog. Soba u kojoj će biti opremljena je najsavremenijom tehnikom, a tu je i sala za sastanke. Bazen će biti obezbeđen samo za njih, kao i đakuzi, sauna i ostale pogodnosti kojima raspolaže ovaj hotel.

Inače, Bijonse će u Beogradu pevati na dve bine, pa se očekuje veliki spektakl. Pošto je pop zvezda baš srpsku prestonicu odabrala za početak svoje evropske turneje, pretpostavljamo da će uživati. I na bini i u apartmanu!

(Anastasija Čanović / Alo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA