BIZARNO: Kim Kardašijan se podmlađuje sopstvenom krvlju! (FOTO)

Kardašijanova se podvrgla tretmanu podmlađivanja u kojem se prvo vadi krv iz vene, a kada se iz nje pomoću mašina odvoje trombociti, ona se vraća iglama nazad u lice.

  • 1

VAMPIRKA! Kada pomislite da ste sve bizarne činjenice čuli, setite se starlete Kim Kardašijan! Naime, Kardašijanova (32) u epizodi svog rijalitija podvrgla se tretmanu podmlađivanja sopstvenom krvlju! Starleti su lekari, novom tehnikom podmlađivanja, izvadili krv iz vene, obradili je i tehnikom akupunkture krv vratili kroz kožu na licu.

- Volim da pokušavam sve što će me učiniti lepšom i mlađom - rekla je starleta.

Tehnika podrazumeva uzimanje krvi iz vene, uklanjanje trombocita iz nje pomoću specijalnih mašina i ubrizgavanje iglama nazad na željeno mesto, najčešće u lice. Ova procedura je nastavak tradicionalnog "vampirskog fejsliftinga", koji podrazumeva niz bolnih uboda injekcijama u lice.

Krv je pomoću devet tankih igala ubrizgana u starletino lice, a iako je izjavila da je metoda bezbolna, lekari su morali prvo da je šamaraju, kako bi ublažili bol. Rezultat je da je Kim izgledala kao da je preživela saobraćajnu nesreću, jer joj je krv bila razlivena po celom licu.

Iako je posle nosila obloge od leda, Kim, koja je nedavno završila u bolnici zbog bola u stomaku, izjavila je da je srećna zbog liftinga i da bi ga uvek ponovila.

(Anastasija Čanović/ Daily Mail)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA